Ngarep > Produk > Bodyboard > 42" EPS Inti Bodyboard Mesh Ngisor
42
  • 4242
  • 4242

42" EPS Inti Bodyboard Mesh Ngisor

High Quality Durable 42 "EPS Core Bodyboard Mesh Bottom karo Mesh HDPE slick Bottom Boggie Board diprodhuksi dening Blue Bay, Blue Bay minangka pemasok papan selancar profesional ing China.We khusus ing Papan Surf babagan 20 taun, Output taunan Bodyboard 400,000pcs. OEM & ODM bisnis.Sembarang Desain bisa disesuaikan.
Sugeng rawuh kanggo njaluk kutipan Bodyboard saka kita!

Model:BB-SB62

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kualitas dhuwur 42 "EPS Inti Bodyboard Mesh Bottom ditawakake dening manufaktur China Blue Bay. High Performance Heat Lamination 42" EPS inti Bodyboard Mesh Bottom kanggo Pemula Surfing karo dek ndhuwur IXPE, inti busa EPS lan Mesh HDPE Slick Bottom. becik lan awet karo Mesh HDPE ngisor lunyu.


42" EPS inti Bodyboard Mesh Parameter Ngisor


ukuran: 107*54*5.5cm
Bahan ndhuwur: 4mm IXPE dekï¼¼(12lb)
inti: 22kgs/m3 inti busa EPS
Ngisor: 65S Putih HDPE Slick Ngisor
buntut: Buntut Cresent
Teknologi: Laminasi panas
tali: Tali Wrist Coiled Kustomisasi
ukuran: Bisa dicampur
warna: Bisa dicampur
Desain: Customized
N.W. 0,87kg / bêsik
Ukuran karton: 108*54*30cm (5 pcs/cnt)
MOQ: 500 pcs
FOB: NingBo, China
Syarat-syarat pembayaran: 30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL
Wektu anjog: 30 dina

 

Bagan Ukuran Bodyboard:


Cresent Tail Mould ukuran 33'/36"/37"/38"/39"/41"/42"/43"/44"/48"/50".



42" EPS inti Bodyboard Mesh Bottom Mold Ukuran


Mold

Ukuran

dawa

Jembar

kekandelan

NW/kg

Karton Slze (5 pcs/cnt)

Buntut Cresent

33"

83 cm

48 cm

5,5cm

0.6

83*49.5*29cm

36"

92 cm

49 cm

5.5an

0.94

93*50*31cm

37"

94cm

48 cm

5,2 cm

0.69

95*48*35cm

38"

97 cm

49 cm

5 cm

0.84

98*50*30cm

39"

99 cm

49 cm

5,5cm

0.75

100*50*29cm

41"

104 cm

52 cm

5,5cm

0.97

106*52*30cm

42"

107 cm

54 cm

5,5cm

1.00

108*54*30cm

43"

111 cm

56 cm

5,5cm

1.08

112*57*30cm

44"

112 cm

56 cm

5.5an

1.10

113*57*30cm

48"

122 cm

59 cm

5,5cm

1.30

123*60*31cm

50"

127 cm

59 cm

5,5cm

1.35

128*60*31 cm



Warna Bahan Bodyboard:

 

IXPE Top Bahan Warna:

 

 

Warna Bahan HDPE Slick Ngisor:

 


Peralatan Bodyboard

 

Kita duwe telung jinis tali kumparan kanggo dipilih: Tali Kumparan Non-PutarãTali Kumparan Putar Tunggal & Tali Kumparan Putar Ganda

 


Gudang Bodyboard

 

 

42" Bengkel Bodyboard Mesh Inti EPS


 

Paket

 

Paket bodyboard dengan Shrink film + Karton

 




 

Pengiriman

 


layanan pelanggan

 

Kita duwe 24 jam online sawise-sales tim kanggo mesthekake balesan lan menehi hasil karo pitakonan sawayah-wayah.

 


Hot Tags: 42 "EPS Core Bodyboard Mesh Bottom, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.