Ngarep > Produk > Papan Surfing Ndhuwur alus

Papan Surfing Ndhuwur alus Produsen

NingBo Blue Bay Outdoor Co.Ltd minangka Produsen lan Supplier Papan Selancar Top Soft China profesional. Kita spesialis ing Papan Surf kira-kira 20 taun lan ngasilake Soft SurfboardãBodyboardãPU SurfboardãEPS SurfboardãSkimboard lan SUP. Kita wis kerja sama karo akeh merek papan selancar sing misuwur lan nggawe produksi OEM. BIC / BZ / Bodyglove ect kabeh pelanggan kerjasama jangka panjang. Liwat usaha sing terus-terusan, kita duwe tim inspeksi kualitas khusus lan tim layanan pelanggan kanggo nambah kualitas.

We utama gawé telung jinis beda teknologi Busa Surfboard
: Heat Lamination Soft Top SurfboardãVacuum Bag Technology Soft Top SurfboardãSemi-Hard Epoxy Soft Top Surfboard.
Miturut macem-macem papan panggunaan lan syarat kualitas, Kita nggawe rekomendasi profesional.
Papan Selancar Top Laminasi Panas sing cocog kanggo toko selancar, pemula, pasar super, peselancar. Kualitas cukup kanggo nikmati.
Teknologi vakum Soft Top Surfboard cocok kanggo sekolah surfing utawa latihan, Surfboard Chain nyimpen, kualitas luwih apik.
Semi-Hard Epoxy Soft Top Surfboard cocok kanggo penyayang butik. Kualitas paling apik lan rega luwih larang.

Kita duwe ukuran cetakan softboard:
iwak /6â0ââ/6â6ââ/7â0ââ/7â6ââ/8â0ââ /9â0ââ
Yen sampeyan butuh ukuran sing disesuaikan, kita uga duwe mesin bentuk CNC kanggo nggawe ukuran sing dibutuhake.

View as  
 
4'11'' Mini Foam Shortboard Soft Board Kanggo Pamula

4'11'' Mini Foam Shortboard Soft Board Kanggo Pamula

Blue Bay minangka pabrik Papan Selancar China lan fokus kanggo ngasilake Papan Lembut Papan Busa Pendek Mini 4'11 '' Kanggo Pemula. Mini 4'11" Soft Board minangka grommet lan softboard pamula sing nduweni wangun, kualitas lan kinerja sing apik!

Waca liyaneKirim Pitakonan
5'5'' Mini Soft Papan Surfboard Foamie Softboard

5'5'' Mini Soft Papan Surfboard Foamie Softboard

Blue Bay minangka pabrik Papan Selancar China lan fokus kanggo ngasilake Papan Selancar Mini Soft Top Foamie 5'5 inci. Papan Lembut Mini 5'5 minangka introduksi sing sampurna kanggo ombak kanthi dek sing alus, tahan lama lan sirip PU sing alus. Papan alus iki wis dirancang kanggo stabilitas sing paling dhuwur kanggo mbantu bocah-bocah enom sinau lan seneng-seneng!

Waca liyaneKirim Pitakonan
5'5'' Papan Cendhak Lembut Mini Kanthi Sirip FCS

5'5'' Papan Cendhak Lembut Mini Kanthi Sirip FCS

NingBo Blue Bay minangka pabrik Papan Selancar China lan fokus kanggo ngasilake Papan Singkat Lembut Mini 5'5'' Kanthi Sirip FCS. Kita ngasilake papan selancar ndhuwur alus 5'5'' kualitas dhuwur sing gampang kanggo bocah-bocah, Iki minangka papan selancar ndhuwur alus sing paling apik kanggo para peselancar pemula anyar. skills dhasar saka surfing.

Waca liyaneKirim Pitakonan
7' Papan Surfing Busa EVA Bumper Rail Softboard

7' Papan Surfing Busa EVA Bumper Rail Softboard

Blue Bay minangka produsen Papan Selancar Busa EVA Bumper Rail 7 profesional ing China lan khusus ing Papan Selancar Soft Top, papan selancar PU, produksi papan selancar EPS. Kita nindakake OEM kanggo akeh merek terkemuka ing donya. Pasar ekspor utama kita yaiku Amerika, Asia, Eropa Kulon lan Australia. We duwe kualitas dhuwur, skills kepileh lan prices sarujuk. Sugeng rawuh kanggo njaluk kutipan saka kita!

Waca liyaneKirim Pitakonan
8' Papan Surfing Ndhuwur Alus Bolong Kanthi Rel Bumper EVA

8' Papan Surfing Ndhuwur Alus Bolong Kanthi Rel Bumper EVA

NingBo Blue Bay iku salah siji saka manufaktur paling gedhé lan suppilers saka 8 'Mesh Soft Top Surfboard Kanthi EVA Bumper Rail ing China. Kita wis ana ing papan selancar kira-kira 18 taun. Kita ngupayakake kualitas lan nyedhiyakake layanan tingkat pertama. Bisnis kita ana ing saindenging jagad. We are look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.Welcome kanggo njaluk kutipan saka kita!

Waca liyaneKirim Pitakonan
Papan Busa Papan Selancar Iwak 5'10 Kanthi Sirip Loro

Papan Busa Papan Selancar Iwak 5'10 Kanthi Sirip Loro

NingBo Blue Bay Outdoor minangka Papan Busa Papan Selancar Ikan China 5'10 Kanthi Pabrik Loro Sirip. Kita fokus ing Papan Surf OEM digawe ing China. We nyedhiyani papan selancar kualitas dhuwur karo desain selaras --- printing sutra utawa Roller. Papan selancar busa kanggo pamula lan pilihan paling apik kanggo Surfboard Shop & Surfboard School & Surf Camp.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita Papan Surfing Ndhuwur alus kabeh digawe ing China, sampeyan bisa yakin tuku produk saka pabrik kita. Blue Bay minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Papan Surfing Ndhuwur alus ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah saka pabrik kita. Kajaba iku, produk kita awet lan fashion. Kajaba iku, kita duwe merek dhewe lan uga ndhukung kemasan akeh. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar sade, produk majeng lan kualitas dhuwur. Kita uga bisa nyedhiyani dhaftar rega lan petik. produk kita duwe layanan selaras, sampeyan olèh teka Grosir.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept