Ngarep > Produk > Papan Selancar EPS > EPS Mini Malibu Surfboard

EPS Mini Malibu Surfboard Produsen

Minangka salah siji saka China EPS Mini Malibu Surfboard produsen profesional lan China EPS Mini Malibu Surfboard pabrik, Blue Bay kekuatan kuwat lan Manajemen lengkap. Uga, kita duwe lisensi ekspor dhewe.
NingBo Blue Bay wis setya mbangun pasar global kanthi perspektif global. Gumantung ing kawicaksanan perdagangan NingBo sarujuk lan kaluwihan port trep, kita aktif melu kompetisi internasional.
View as  
 
6'6

6'6" EPS Surfboard Blanks Thruster Surfboard

Kinerja dhuwur 6'6 "EPS Surfboard Blanks Thruster Surfboard diprodhuksi dening perusahaan NingBo Blue Bay, Blue Bay minangka produsen papan selancar profesional lan pemasok ing China. Kita fokus ing Papan Selancar kanggo babagan 20 taun, Utamane nampa bisnis OEM lan ODM. Akeh papan selancar sing misuwur merek wis netepake hubungan kerjasama jangka panjang karo us.Sembarang ukuran lan Desain bisa disesuaikan kanthi massa.

Waca liyaneKirim Pitakonan
6'8

6'8" Papan Selancar Pemula EPS Funboard

6'8 "EPS Funboard Beginner Surfboard diprodhuksi dening perusahaan NingBo Blue Bay, Blue Bay minangka produsen papan selancar profesional lan pemasok ing China.We khusus ing Papan Surf kira-kira 20 taun, Utamane nampa bisnis OEM lan ODM. Kita kerja sama karo akeh merek papan selancar sing misuwur. Ukuran lan Desain apa wae bisa disesuaikan kanthi massal. Sugeng rawuh kanggo njaluk kutipan papan selancar EPS saka kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Papan Selancar Sirip Tri 7'2

Papan Selancar Sirip Tri 7'2" Kanthi Strip Karbon

7'2 "Tri Fin Surfboard Kanthi Carbon Strip diprodhuksi dening Blue Bay, yaiku pabrik papan selancar profesional China. We are specialized ing EPS Surfboard kanggo bab 20 taun, utamané nampa OEM lan ODM bisnis.We kerjo bareng karo akeh merek papan selancar misuwur. Saliyane merek papan selancar kasebut, Kita uga ngasilake Bodyboard, Papan Selancar Soft Top kanggo Walmart, Decathlon, Target lsp. Supermarket. Ukuran lan Desain apa wae bisa disesuaikan kanthi massal. Kita nyedhiyakake papan selancar Kualitas Tinggi kanthi rega paling apik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
7'6

7'6" EPS Funboard Tri Fin Surfboard

7'6 "EPS Funboard Tri Fin Surfboard karo Carbon Stripe diprodhuksi dening Blue Bay, yaiku produsen papan selancar China profesional. Papan Selancar, Papan Selancar EPS, Papan Selancar PU, Papan Skim Kayu lan SUP. Pesenan massal papan selancar lan disesuaikan ing saindenging jagad.

Waca liyaneKirim Pitakonan
6' 6

6' 6" Papan Selancar Karbon Shortboard

NingBo Blue Bay minangka produsen Papan Surf Papan Papan Karbon 6' 6" gedhe China. Daya tahan dhuwur 6â6" Papan Selancar Karbon Shortboard EPS diprodhuksi dening NingBo Blue Bay Company. Produk kita kalebu EPS surfboardãPU surfboardãSoft SurfboardãBodyboardãSUP lan Skimboard kayu etc, Utamané nampa OEM lan ODM bisnis.We duwe larang regane mesin wangun CNC lan teknisi profesional kanggo wangun sembarang ukuran. NingBo Blue Bay wis ngrambah sublimasi lan transformasi, adhering kanggo madegé ngalangi saka pabrik pabrik dhewe diduweni tradisional.We duwe produk kualitas dhuwur, skills kepileh lan rega paling.

Waca liyaneKirim Pitakonan
6'8

6'8" Bambu Mini Mal Surfboard

Kualitas dhuwur 6'8 "Bambu Mini Mal Surfboard ditawakake pabrikan China Blue Bay. Kinerja dhuwur 6' 8" Bamboo Round Tail Mini Mal Surfboard shortboard diprodhuksi dening NingBo Blue Bay Company. NingBo Blue Bay minangka salah sawijining produsen papan selancar paling gedhe ing China. Kita mrodhuksi EPS surfboardãPU surfboardãSoft SurfboardãBodyboardãSUP lan kayu Skimboard etc, utamané nampa OEM lan ODM bisnis.We duwe larang regane mesin wangun CNC lan teknisi profesional kanggo wangun sembarang ukuran. NingBo Blue Bay wis ngrambah sublimasi lan transformasi, adhering kanggo dhasar padhet saka pabrik Manufaktur dhewe tradisional.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita EPS Mini Malibu Surfboard kabeh digawe ing China, sampeyan bisa yakin tuku produk saka pabrik kita. Blue Bay minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional EPS Mini Malibu Surfboard ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah saka pabrik kita. Kajaba iku, produk kita awet lan fashion. Kajaba iku, kita duwe merek dhewe lan uga ndhukung kemasan akeh. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar sade, produk majeng lan kualitas dhuwur. Kita uga bisa nyedhiyani dhaftar rega lan petik. produk kita duwe layanan selaras, sampeyan olèh teka Grosir.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept