Ngarep > Produk > Bodyboard > 54" Papan Lembut Bodyboard EPS inti
54
  • 5454
  • 5454
  • 5454

54" Papan Lembut Bodyboard EPS inti

Blue Bay yaiku 54 "EPS Core Bodyboard Soft Board produsen lan pemasok ing China sing bisa grosir 54" EPS Core Bodyboard Soft Board. High Performance 54 "EPS Core Beater Board Bodyboard karo Twin Fins diprodhuksi dening NingBo Blue Bay Outdoor Co., Ltd.NingBo Blue Bay Outdoor minangka pabrik Surfboard profesional ing China.Bodyboard output taunan 400.000pcs.Saliyane Boggie Board,Kita uga ngasilake Papan Selancar LembutãPapan Selancar PUãEPS Papan SelancarãEVA Skimboard Kayu lan Papan Paddle lsp. Utama nampa bisnis OEM & ODM. Ukuran Papan Beater nduweni 48"/54".

Model:BB-SB52

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Blue Bay minangka produsen, pemasok lan eksportir Papan Lembut Papan EPS inti 54 "EPS inti. Papan Lembut Papan EPS Inti 54" Iki Awet, Inti EPS Ringan, Dek Ndhuwur IXPE & Ngisor HDPE Putih kanthi teknologi Heat Sealed. Pilihan paling apik kanggo Bocah-bocah & Dewasa.

 

54" EPS Core Bodyboard Soft Board Parameter


ukuran: 138*51*6cm
Bahan ndhuwur: 4mm IXPE dekï¼¼(12lb)
inti: 22kgs/m3 inti busa EPS
Ngisor: 65S Putih HDPE Slick Ngisor
buntut: Buntut Cresent
Stringer: Loro Stringers
Teknologi: Laminasi panas
tali: Customized
Sirip: Customized
warna: Bisa dicampur
Desain: Customized
N.W. 1,68kgs / bêsik
Ukuran karton: 140*52*31cm (5 pcs/cnt)
MOQ: 500 pcs
FOB: NingBo, China
Syarat-syarat pembayaran: 30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL
Wektu anjog: 30 dina

 

Warna Bahan Bodyboard:

 

IXPE Top Bahan Warna:

 

 

Warna Bahan HDPE Slick Bottom:

 


Peralatan Bodyboard

 

Kita duwe telung jinis tali kumparan kanggo dipilih: Tali Kumparan Non-PutarãTali Kumparan Putar Tunggal & Tali Kumparan Putar Ganda

 


Gudang Bodyboard

 

 

54" Workshop Papan Lembut Bodyboard EPS


 

Paket

 

Paket bodyboard dengan Shrink film + Karton

 




 

Pengiriman

 


layanan pelanggan

 

Kita duwe 24 jam online sawise-sales tim kanggo mesthekake balesan lan menehi hasil karo pitakonan sawayah-wayah.

 


Hot Tags: 54 "EPS Core Bodyboard Soft Board, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept