Ngarep > Produk > Papan Selancar PU

Papan Selancar PU Produsen

Teluk Birubisnis miwiti saka PU surfboard pabrik, liwat pembangunan 20years, produk nggedhekake kanggo PU surfboard / EPS surfboard / Soft Top Surfboard / Bodyboard / SUP / Skimboard kabèh chain industri.

Kita duwe siji bengkel khusus kanggo ngasilake papan selancar EPS / PU. Shortboard, Fishboard, Funboard, Longboard kabeh bisa nindakake OEM. Ukuran bisa 4â nganti 9â10ââ. We duwe mesin wangun CNC larang regane kanggo nggawe sembarang wangun mbutuhake customer. Kabeh proses digawe kanthi tangan. PU Surfboard Annuel output punika 2000pcs.

Yen sampeyan duwe pesenan OEM kanggo papan selancar PU, Mangga hubungi kita. Sugeng rawuh ing pitakonan babagan kita!
View as  
 
5' 6

5' 6" Papan Selancar Iwak PU

Apa sampeyan pengin Grosir adat Blue Bay 5 '6" Fish Shortboard PU Surfboard karo rega paling apik ing China? NingBo Blue Bay dikenal minangka salah siji saka Produsèn Surfboard misuwur lan Suppliers ing China. We profesional ing OEM Surfboard bisnis bab 20 taun. Pabrik kita mrodhuksi Papan Surf kualitas China Top, Kalebu papan selancar PUãEPS papan selancarãPapan selancar alusãBodyboardãSkimboard KayuãSUP lan Peralatan Surfing. Kerjo bareng karo pirang-pirang merek papan selancar sing misuwur. kanggo mbentuk ukuran apa wae.
Welcome kanggo hubungi kita lan njaluk kutipan saka kita!

Waca liyaneKirim Pitakonan
5' 6

5' 6" Papan Cekak Mini PU Surfboard

Super kualitas 5 '6 "Mini Short Board PU Surfboard surfing kanggo pamula diprodhuksi dening Blue Bay, kang dikenal minangka salah siji saka Surfboard Produsèn lan Suppliers misuwur ing China. Apa sampeyan pengin grosir papan selancar adat karo rega paling apik ing China? We are profesional ing OEM Surfboard lan mrodhuksi Papan Surf Kualitas China, Kalebu papan selancar PUãPapan selancar EPSãPapan Selancar LunakãBodyboardãSkimboard KayuãSUP lan Aksesori Surf. Kerjasama karo akeh perusahaan selancarãtoko selancarãsekolah selancar klub selancar lan supermarket ing saindenging jagad.
Welcome kanggo hubungi kita lan njaluk kutipan saka kita!

Waca liyaneKirim Pitakonan
5'10

5'10" Fish PU Surfboard Surfing

Grosir Custom Blue Bay 5'10" Fish PU Surfboard Surfing kanthi rega paling apik ing China. We are profesional ing OEM Surfboard lan ngasilake China Top Quality Surf Board, Include PU SurfboardãEPS SurfboardãSoft SurfboardãBodyboardãWooden Skimboardã Aksesoris SUP lan Surf Papan surfing Berkualitas TinggiãRega sing Murah lan layanan sawise adol paling apik bakal mbantu bisnis sampeyan berkembang kanthi cepet.
Welcome kanggo hubungi kita lan njaluk kutipan saka kita!

Waca liyaneKirim Pitakonan
5'8

5'8" Papan Selancar Iwak Short Board-PU

Kualitas dhuwur 5'8 "Fish Surfboard Short Board-PU ditawakake pabrikan China Blue Bay. Hot sade grosir adat 5'8" Fish Surfboard Short Board-PU populer ing pasar. NingBo Blue Bay dikenal minangka salah siji saka pabrik Surfboard misuwur ing China. We are ahli ing lapangan China Top Quality Surf Board OEM. Sajrone pembangunan 20 taun, Kita wis menang pangenalan pelanggan kanthi reputasi apik.
Looking nerusake kanggo dadi partner kerjasama long-term Panjenengan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
6ft Fish Carbon Fiber PU Surfboard-Sirip Kembar

6ft Fish Carbon Fiber PU Surfboard-Sirip Kembar

6ft Fish Carbon Fiber PU Surfboard-Twin Fins diprodhuksi dening Blue Bay, kita minangka produsen lan pemasok papan selancar gedhe ing China. We are ahli ing lapangan China Top Quality Surf Board OEM. Sawise pembangunan luwih saka 20 taun, bisnis kita mundhak saben dina. Pelanggan kita kalebu akeh merek papan selancar sing misuwur, toko surfing, klub selancar, sekolah selancar lan kemah selancar dll.Produk kita diekspor ing saindenging jagad.
Looking nerusake kanggo dadi partner kerjasama long-term Panjenengan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Papan Selancar Busa Fiberglass PU Warna-warni

Papan Selancar Busa Fiberglass PU Warna-warni

Papan Selancar Busa Fiberglass PU Berwarna Awet kanggo Surfing Pantai diprodhuksi dening Blue Bay, kita minangka produsen lan pemasok papan selancar gedhe ing China. We are ahli ing lapangan China Top Quality Surf Board OEM. Sawise pembangunan luwih saka 20 taun, bisnis kita mundhak saben dina. Pelanggan kita kalebu akeh merek papan selancar sing misuwur, toko surfing, klub selancar, sekolah selancar lan kemah selancar dll.Produk kita diekspor ing saindenging jagad.
Looking nerusake kanggo dadi partner kerjasama long-term Panjenengan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Kita Papan Selancar PU kabeh digawe ing China, sampeyan bisa yakin tuku produk saka pabrik kita. Blue Bay minangka salah sawijining produsen lan pemasok profesional Papan Selancar PU ing China. Sampeyan bisa tuku kanthi rega murah saka pabrik kita. Kajaba iku, produk kita awet lan fashion. Kajaba iku, kita duwe merek dhewe lan uga ndhukung kemasan akeh. Sampeyan tampi teka ing pabrik kita kanggo tuku paling anyar sade, produk majeng lan kualitas dhuwur. Kita uga bisa nyedhiyani dhaftar rega lan petik. produk kita duwe layanan selaras, sampeyan olèh teka Grosir.