Ngarep > Produk > Bodyboard > 37" Bodyboard Laminasi Panas buntut Kelelawar
37
  • 3737
  • 3737
  • 3737
  • 3737
  • 3737
  • 3737

37" Bodyboard Laminasi Panas buntut Kelelawar

High-end 37" Bat Tail Heat Lamination Bodyboard Super Lightweight Bodyboard diprodhuksi dening Blue Bay, yaiku pemasok Bodyboard Profesional ing China.Bodyboard output taunan 400.000pcs, Kita kerjo bareng karo akeh merek papan selancar sing misuwur ing saindenging jagad, Kalebu supermarket gedhe- --WalmartãDecathlon lan Target lan pelanggan Amazon. Utama nindakake bisnis OEM & ODM. Papan boggie kita kanthi kualitas apik, rega murah, wektu pangiriman cepet entuk reputasi dhuwur saka pelanggan.

Model:BB-SB48

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Blue Bay minangka pamimpin profesional China 37 "Bad Tail Heat Lamination Bodyboard produsen kanthi kualitas dhuwur lan rega sing cukup.

High Performance 37" Ekor Kelelawar Heat Laminated Bodyboard karo HDPE Slick Bottom

Boogie Boards kanggo Pantai,Bodyboard kanggo Bocah-bocah Remaja lan Dewasa.Cocok kanggo toko selancarãsekolah surfingãodol onlineãkemah surfing lan pasar super.

Sugeng rawuh kanggo njaluk kutipan Bodyboard saka kita!

 

37" Parameter Bodyboard Laminasi Panas buntut Kelelawar


ukuran: 94*48*5.2cm
Bahan ndhuwur: 4mm IXPE dekï¼¼(12lb)
inti: 22kgs/m3 inti busa EPS
Ngisor: 65S Putih HDPE Slick Ngisor
buntut: Ekor Kelelawar
Teknologi: Laminasi panas
tali: Tali kain, Tali pergelangan tangan bisa disesuaikan
ukuran: Bisa dicampur
warna: Bisa dicampur
Desain: Customized
N.W.
0,69kg / bêsik
Ukuran karton: 95*48*35cm(5 pcs/cnt
MOQ: 500 pcs
FOB: NingBo, China
Syarat-syarat pembayaran: 30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL
Wektu anjog: 30 dina

 

Bagan Ukuran Cetakan Papan Ekor Kelelawar:

 

Cetakan Ekor Kelelawar ukuran 33"/37"/41"/42"


Mold
Ukuran
Lenth
Jembar
kekandelan
NW/kg
Ukuran karton (5 pcs/cnt)
Ekor Kelelawar



33"
83 cm
48 cm
5,5cm
0.60 83*49.5*29cm
37"
94cm
48 cm
5,2 cm 0.69
95*48*35cm
41"
104 cm
52 cm
5,5cm
0.97
106*52*30cm
42"
107 cm
54 cm
5,5cm 1.00
108*54*30cm


37" Ekor Kelelawar Panas Laminasi Bodyboard Warna Bahan:

 

IXPE Top Bahan Warna:

 

 

Warna Bahan HDPE Slick Bottom:

 


Peralatan Bodyboard

 

Kita duwe telung jinis tali kumparan kanggo dipilih: Tali Kumparan Non-PutarãTali Kumparan Putar Tunggal & Tali Kumparan Putar Ganda

 


Gudang Bodyboard

 

 

37" Bengkel Papan Laminasi Panas Ekor Kelelawar


 

Paket

 

Paket bodyboard dengan Shrink film + Karton

 




 

Pengiriman

 


layanan pelanggan

 

Kita duwe 24 jam online sawise-sales tim kanggo mesthekake balesan lan menehi hasil karo pitakonan sawayah-wayah.

 


Hot Tags: 37" Bat Tail Heat Lamination Bodyboard, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept