Ngarep > Produk > Bodyboard > 41" Papan Boggie Inti EPS entheng
41
  • 4141
  • 4141

41" Papan Boggie Inti EPS entheng

41 "Boggie Boards Inti EPS entheng diprodhuksi dening Blue Bay, kita minangka pemasok Bodyboard Profesional ing China. Output taunan Bodyboard 400.000pcs, Kita kerja sama karo akeh merek papan selancar sing misuwur ing saindenging jagad. Utamane bisnis OEM & ODM. Inti busa EPS kita Papan Badan Laminasi Panas kanthi Kinerja dhuwur, rega paling apik, wektu pangiriman cepet menang reputasi dhuwur saka pelanggan.

Model:BB-SB49

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Papan Boggie Inti EPS Inti 41" berkualitas tinggi ditawakake produsen China Blue Bay.

41" Papan Badan Laminasi Panas Ekor Kelelawar - Papan Boogie Inti EPS Ringan kanggo Pantai - Papan Boogie, Papan Boogie kanggo Bocah-bocah Pantai kanthi Surfing Tali kanggo Bocah-bocah & Dewasa

Sugeng rawuh kanggo entuk kutipan Bodyboardsaka kita!

 

41" Parameter Papan Boggie Inti EPS Ringan


ukuran: 104*52*5.5cm
Bahan ndhuwur: 4mm IXPE dekï¼¼(12lb)
inti: 22kgs/m3 inti busa EPS
Ngisor: 65S Putih HDPE Slick Ngisor
buntut: Ekor Kelelawar
Teknologi: Laminasi panas
tali: Tali kain, Tali pergelangan tangan bisa disesuaikan
ukuran: Bisa dicampur
warna: Bisa dicampur
Desain: Customized
N.W.
0,97 kg/pc
Ukuran karton: 106*52*30cm (5 pcs/cnt)
MOQ: 500 pcs
FOB: NingBo, China
Syarat-syarat pembayaran: 30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL
Wektu anjog: 30 dina

 

Bagan Ukuran Cetakan Papan Ekor Kelelawar:

 

Cetakan Ekor Kelelawar ukuran 33"/37"/41"/42"


Mold
Ukuran
Lenth
Jembar
kekandelan
NW/kg
Ukuran karton (5 pcs/cnt)
Ekor Kelelawar



33"
83 cm
48 cm
5,5cm
0.60 83*49.5*29cm
37"
94cm
48 cm
5,2 cm 0.69
95*48*35cm
41"
104 cm
52 cm
5,5cm
0.97
106*52*30cm
42"
107 cm
54 cm
5,5cm 1.00
108*54*30cm


Warna Bahan Bodyboard:

 

IXPE Top Bahan Warna:

 

 

Warna Bahan HDPE Slick Bottom:

 


Peralatan Bodyboard

 

Kita duwe telung jinis tali kumparan kanggo dipilih: Tali Kumparan Non-PutarãTali Kumparan Putar Tunggal & Tali Kumparan Putar Ganda

 


Gudang Bodyboard

 

 

41" Bengkel Papan Boggie Inti EPS Ringan


 

Paket

 

Paket bodyboard dengan Shrink film + Karton

 



 

Pengiriman

 


layanan pelanggan

 

Kita duwe 24 jam online sawise-sales tim kanggo mesthekake balesan lan menehi hasil karo pitakonan sawayah-wayah.

 


Hot Tags: 41" Papan Boggie inti EPS entheng, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept