Ngarep > Produk > Aksesori Papan Selancar > Mesh Carry Shoulder Bag Backpack kanggo ISUP
Mesh Carry Shoulder Bag Backpack kanggo ISUP
  • Mesh Carry Shoulder Bag Backpack kanggo ISUPMesh Carry Shoulder Bag Backpack kanggo ISUP
  • Mesh Carry Shoulder Bag Backpack kanggo ISUPMesh Carry Shoulder Bag Backpack kanggo ISUP
  • Mesh Carry Shoulder Bag Backpack kanggo ISUPMesh Carry Shoulder Bag Backpack kanggo ISUP
  • Mesh Carry Shoulder Bag Backpack kanggo ISUPMesh Carry Shoulder Bag Backpack kanggo ISUP

Mesh Carry Shoulder Bag Backpack kanggo ISUP

NingBo Blue Bay Outdoor punika profesional Grosir selaras surfboard lan aksesoris papan selancar Supplier ing China.Except Papan surfing, kita uga nyedhiyani macem-macem kualitas Mesh Carry Shoulder Bag Backpack kanggo Inflatable SUP .Welcome kanggo njaluk inflatable SUP tas ransel kutipan saka kita!

Model:BB-SB150

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

NingBo Blue Bay Outdoor punika profesional Grosir selaras surfboard lan aksesoris papan selancar Supplier ing China.Except Papan surfing, kita uga nyedhiyani macem-macem kualitas Mesh Carry Shoulder Bag Backpack kanggo Inflatable SUP .Welcome kanggo njaluk inflatable SUP tas ransel kutipan saka kita!

 

Material:

Bahan Oxford utawa poliester anti banyu sing disesuaikan.

ukuran:

Customized

warna:

Customized

Desain:

Bisa print logo ing

MOQ:

100 pcs

Paket:

Kantong plastik + karton

FOB:

NingBo, China

Syarat-syarat pembayaran:

30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL


Hot Tags: Mesh Carry Shoulder Bag Backpack kanggo ISUP, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.