Ngarep > Produk > Aksesori Papan Selancar > Carbon Paddle kanggo Aksesoris Surfboard
Carbon Paddle kanggo Aksesoris Surfboard
  • Carbon Paddle kanggo Aksesoris SurfboardCarbon Paddle kanggo Aksesoris Surfboard
  • Carbon Paddle kanggo Aksesoris SurfboardCarbon Paddle kanggo Aksesoris Surfboard
  • Carbon Paddle kanggo Aksesoris SurfboardCarbon Paddle kanggo Aksesoris Surfboard
  • Carbon Paddle kanggo Aksesoris SurfboardCarbon Paddle kanggo Aksesoris Surfboard
  • Carbon Paddle kanggo Aksesoris SurfboardCarbon Paddle kanggo Aksesoris Surfboard
  • Carbon Paddle kanggo Aksesoris SurfboardCarbon Paddle kanggo Aksesoris Surfboard

Carbon Paddle kanggo Aksesoris Surfboard

NingBo Blue Bay Outdoor minangka pemasok aksesoris papan selancar lan papan selancar khusus grosir profesional ing China. Kajaba papan selancar, kita uga nyedhiyakake pompa papan selancar lan aksesoris papan selancar liyane. Sugeng rawuh kanggo njaluk kutipan dayung saka kita!

Model:BB-SB143

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

NingBo Blue Bay Outdoor minangka pemasok aksesoris papan selancar lan papan selancar khusus grosir profesional ing China. Kajaba papan selancar, kita uga nyedhiyakake pompa papan selancar lan aksesoris papan selancar liyane. Sugeng rawuh kanggo njaluk kutipan dayung saka kita!

 

poros:

Karbon

Blade:

Karbon

Aksesori standar:Desain:

Bisa print logo ing

MOQ:

100 pcs

Paket:

Shrink Film + Karton

FOB:

NingBo, China

Syarat-syarat pembayaran:

30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL


                  

Dayung Setengah Karbon ---- Poros Karbon + Blade Plastik

 

 

 

Karbon Dayung --- Karbon Poros + Karbon Blade

       

 

 

Hot Tags: Paddle Karbon kanggo Aksesoris Surfboard, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept