Ngarep > Produk > Aksesori Papan Selancar > Tas ransel ISUP
Tas ransel ISUP
  • Tas ransel ISUPTas ransel ISUP
  • Tas ransel ISUPTas ransel ISUP
  • Tas ransel ISUPTas ransel ISUP
  • Tas ransel ISUPTas ransel ISUP
  • Tas ransel ISUPTas ransel ISUP
  • Tas ransel ISUPTas ransel ISUP

Tas ransel ISUP

NingBo Blue Bay Outdoor minangka pemasok aksesoris papan selancar lan papan selancar khusus grosir profesional ing China. Kajaba papan selancar, kita uga nyedhiyakake pompa papan selancar lan aksesoris papan selancar liyane. Kita duwe macem-macem kualitas sing beda-beda. mbeta tas bahu tas ransel kanggo paddle board.Welcome kanggo njaluk inflatable SUP tas ransel kutipan saka kita!

Model:B-SB147

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

NingBo Blue Bay Outdoor minangka pemasok aksesoris papan selancar lan papan selancar khusus grosir profesional ing China. Kajaba papan selancar, kita uga nyedhiyakake pompa papan selancar lan aksesoris papan selancar liyane. Kita duwe macem-macem kualitas sing beda-beda. mbeta tas bahu tas ransel kanggo paddle board.Welcome kanggo njaluk inflatable SUP tas ransel kutipan saka kita!

 

Material:

Kustomisasi anti banyuBahan Oxford utawa polyester.

ukuran:

Customized

warna:

disesuaikan

Desain:

Can print logo ing

MOQ:

500 pcs

Paket:

Kantong plastik + karton

FOB:

NingBo, China

Syarat-syarat pembayaran:

30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL


Hot Tags: ISUP Carrying Bag Backpack, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept