Ngarep > Produk > Papan Selancar PU > Papan Selancar Iwak PU > 5' 6" Papan Selancar Iwak PU
5' 6
  • 5' 65' 6
  • 5' 65' 6

5' 6" Papan Selancar Iwak PU

Apa sampeyan pengin Grosir adat Blue Bay 5 '6" Fish Shortboard PU Surfboard karo rega paling apik ing China? NingBo Blue Bay dikenal minangka salah siji saka Produsèn Surfboard misuwur lan Suppliers ing China. We profesional ing OEM Surfboard bisnis bab 20 taun. Pabrik kita mrodhuksi Papan Surf kualitas China Top, Kalebu papan selancar PUãEPS papan selancarãPapan selancar alusãBodyboardãSkimboard KayuãSUP lan Peralatan Surfing. Kerjo bareng karo pirang-pirang merek papan selancar sing misuwur. kanggo mbentuk ukuran apa wae.
Welcome kanggo hubungi kita lan njaluk kutipan saka kita!

Model:BB-SB91

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

High Performance 5 '6" Fish Shortboard PU Surfboard diprodhuksi dening NingBo Blue Bay Outdoor Co.Ltd. Nyedhiyani layanan sawise-sales profesional lan rega tengen, looking nerusake kanggo kerjasama.

 

5' 6 "Ikan Shortboard PU Surfboard Parameter:

 

Size: Customized
Inti busa: 45kgs/m3 inti busa PU
Fibgerglass: (6oz+4ozï¼--- Ndhuwur 6oz --- Ngisor
Stringer: siji
Set sirip: 5 Sirip (Sirip FCS I)
Sistem sirip: Fusion
Konstruksi Papan Selancar: Resin PU Kab
Bentuk buntut papan selancar: Buntut Iwak
Jenis Surfboard: Shortboards
tali: Tali PU disesuaikan
Desain: Customized
Paket: Karton
MOQ: 50pcs, Ukuran lan desain bisa dicampur.
FOB: NingBo, China
Syarat-syarat pembayaran: 30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL


Yen sampeyan perlu nindakake sembarang wangun selaras & Material & Desain, kita duwe mesin wangun CNC kanggo nindakake sembarang ukuran selaras.Pls bantuan ngirim email kanggo kita.

 

5' 6" Fish Shortboard Proses Papan Surfing PU

 

Mesin Bentuk CNC


 

Resin Fiberglass Kab


 

Desain


 

Polishing


 

Paket


Gelembung gedhe + Karton + Karton

 

Pengiriman

 

 

 

layanan pelanggan


Kita duwe tim desain profesional kanggo mbantu nggawe desain khusus ing papan selancar.

Ing wektu sing padha, teknisi kita kanthi pengalaman, Bisa komunikasi karo pelanggan kapan wae, Supaya njamin saben pesenan bisa sampurna.

Kita duwe tim sawise-sales online 24 jam kanggo mesthekake wangsulan lan ngrampungake pitakon.

 

 

Hot Tags: 5' 6" Fish Shortboard PU Surfboard, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept