Ngarep > Produk > Papan Selancar EPS > EPS Shortboard > Epoxy Carbon 5'8" Papan Singkat EPS Kanggo Latihan
Epoxy Carbon 5'8
  • Epoxy Carbon 5'8Epoxy Carbon 5'8
  • Epoxy Carbon 5'8Epoxy Carbon 5'8

Epoxy Carbon 5'8" Papan Singkat EPS Kanggo Latihan

China Top Quality Epoxy Carbon 5'8" Papan Singkat EPS Kanggo Pelatihan diprodhuksi dening Blue Bay. NingBo Blue Bay minangka pemasok papan selancar China sing gedhe. Produk kita kalebu papan selancar EPSãPU papan selancarãPapan Selancar alusãBodyboardãSUP lan Skimboard ECT, Utamané nampa OEM lan ODM business.We duwe mesin CNC Precious lan teknisi profesional kanggo wangun sembarang ukuran. NingBo Blue Bay wis ngrambah sublimasi lan transformasi, adhering kanggo madegé ngalangi saka pabrik pabrik dhewe diduweni tradisional.We duwe kualitas dhuwur, kepileh skills lan rega paling.

Model:BB-SB74

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

China Top Quality Epoxy Carbon 5'8 "EPS Short Board Kanggo Pelatihan produsen lan supplier saka Blue Bay.

 

NingBo Blue Bay Outdoor Co.Ltd selaras lan Grosir macem-macem jinis EPS Surfboard.We nindakake kabeh specification minangka customer requirement.Exquisite teknologi, OEM selaras, kapasitas produksi dhuwur, jaminan kualitas, layanan banget lan pangiriman Fast.With akeh taun klempakan customer lan layanan apik, bisnis NingBo Blue Bay dikenal ing saindhenging donya.

 

Epoxy Carbon 5'8" Papan Singkat EPS Kanggo Parameter Pelatihan:

 

ukuran:

Customized

Inti busa:

35kgs/m3 EPS

Fibgerglass:

(6oz+4oz)---Ndhuwur

6oz --- Ngisor

Stringer:

Siji Kayu Stringer

Setelan Fin:

FCS I Tiga Kothak Sirip

Sistem sirip:

Fusion

Konstruksi Papan Selancar:

EPS Epoxy Kab

Bentuk buntut papan selancar:

Squashbuntut

Jenis Surfboard:

Shortboards

Kelestarian:

Proyek Ecoboard

tali:

Tali PU disesuaikan

Desain:

CustomizedKarbon Fiber

Paket:

Carton

MOQ:

50pcs, Ukuran lan desain bisa dicampur.

FOB:

NingBo, China
Syarat-syarat pembayaran:
30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL


Yen sampeyan perlu nindakake sembarang wangun selaras & materi & Desain, kita duwe mesin wangun CNC kanggo nindakake sembarang ukuran selaras.Pls bantuan ngirim email kanggo kita.

 

Epoxy Carbon 5'8" Papan Singkat EPS Kanggo Proses Latihan

 

Mesin Bentuk CNC


 

 

Resin Fiberglass Kab


 

 

Desain


 

Polishing



Paket


Gelembung gedhe + Karton + Karton

           

 

Pengiriman

 

 

 

layanan pelanggan


Kita duwe tim desain profesional kanggo mbantu nggawe desain khusus ing papan.

Ing wektu sing padha, teknisi kita sing duwe pengalaman, Bisa komunikasi karo pelanggan kapan wae, Supaya njamin saben pesenan bisa sampurna.

Kita duwe tim sawise-sales online 24 jam kanggo mesthekake wangsulan lan ngrampungake pitakon.

 






Hot Tags: Epoxy Carbon 5'8 "EPS Short Board Kanggo Pelatihan, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept