Ngarep > Produk > Papan Selancar EPS > EPS Shortboard > 6ft EPS Surfboard Kanthi Karbon Epoksi
6ft EPS Surfboard Kanthi Karbon Epoksi
  • 6ft EPS Surfboard Kanthi Karbon Epoksi6ft EPS Surfboard Kanthi Karbon Epoksi
  • 6ft EPS Surfboard Kanthi Karbon Epoksi6ft EPS Surfboard Kanthi Karbon Epoksi

6ft EPS Surfboard Kanthi Karbon Epoksi

China Top Quality 6ft EPS Surfboard Kanthi Epoxy Carbon diprodhuksi dening NingBo Blue Bay Company. NingBo Blue Bay minangka produsen papan selancar China sing gedhe. Produk kita kalebu EPS surfboardãPU surfboardãSoft top SurfboardãBodyboardãSUP lan Skimboard ect, Utamané nampa OEM lan ODM bisnis.We wis nggawe hubungan koperasi jangka panjang lan stabil karo akeh merek papan selancar misuwur.Teknologi kepilehã Rega paling apik lan layanan sawise adol 24 jam mbantu bisnis kita ing saindenging jagad. Sugeng rawuh kanggo njaluk kutipan papan selancar EPS saka kita.

Model:BB-SB75

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Papan Selancar EPS 6ft Kanthi Karbon Epoksi iki minangka papan selancar kualitas super kanthi rega paling apik ing China, sampeyan bakal teka ing Blue Bay kanggo tuku Papan Selancar EPS 6ft Kanthi Karbon Epoksi.

  

6ft EPS Surfboard Kanthi Parameter Karbon Epoksi:

 

ukuran:

Ngaturd

Inti busa:

35kgs/m3 EPS

Fibgerglass:

(6oz+160g Bia)--Ndhuwur
6oz --- Ngisor

Stringer:

NO

Setelan Fin:

5 Sirip (Sirip FCS I)

Sistem sirip:

Fusion

Konstruksi Papan Selancar:

EPS Epoxy Kab

Bentuk buntut papan selancar:

Squash

Jenis Surfboard:

Hibrid/Funboard/Shortboards

Kelestarian:

Proyek Ecoboard

tali:

Tali PU disesuaikan

Desain:

Ngatur

Paket:

Carton

MOQ:

50pcs, Ukuran lan desain bisa dicampur.

FOB:

NingBo, China
Syarat-syarat pembayaran:
30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL


Yen sampeyan perlu nindakake sembarang wangun selaras & Material & Desain, kita duwe mesin wangun CNC kanggo nindakake sembarang ukuran selaras.Pls bantuan ngirim email kanggo kita.

 

6ft EPS Surfboard Kanthi Proses Karbon Epoxy

 

Mesin Bentuk CNC

 


Resin Fiberglass Kab

 

 

Desain


 

 

Polishing

 

 

 

Paket

 

Gelembung gedhe + Karton + Karton

           

 

Pengiriman

 

 

 

layanan pelanggan

 

Kita duwe tim desain profesional kanggo mbantu nggawe desain khusus ing papan.

Ing wektu sing padha, teknisi kita sing duwe pengalaman, Bisa komunikasi karo pelanggan kapan wae, Supaya njamin saben pesenan bisa sampurna.

Kita duwe 24 jam online sawise-sales tim kanggo mesthekake balesan lan menehi hasil karo pitakonan.

 

 

Hot Tags: Papan Selancar EPS 6ft Kanthi Karbon Epoksi, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept