Ngarep > Produk > Papan dayung > Papan Paddle Epoxy > Customized Touring Epoxy Stand Up Paddleboard
Customized Touring Epoxy Stand Up Paddleboard
  • Customized Touring Epoxy Stand Up PaddleboardCustomized Touring Epoxy Stand Up Paddleboard
  • Customized Touring Epoxy Stand Up PaddleboardCustomized Touring Epoxy Stand Up Paddleboard

Customized Touring Epoxy Stand Up Paddleboard

Apa sampeyan pengin selaras premium Wood Veneer Epoxy SUP Paddle Board ing China? NingBo Blue Bay dikenal minangka salah siji sing paling gedhe China Surfboard pabrik. We profesional ing prodhuksi macem-macem ukuran epoxy kayu veneer SUP papan selancar.Pabrik saben wulan rata-rata output 2000pcs, Utamane nampa OEM business.High PerformanceãBest priceãkualitas premium lan 24 jam sawise-sale layanan, Kita menang reputasi dhuwur saka pelanggan.
Sugeng rawuh kanggo njaluk kutipan papan paddle epoxy saka kita!

Model:BB-SB136

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Stand Up Surf Paddleboard nduweni konstruksi epoksi klasik lan desain veneer kayu sing langgeng. Wangun 10'6 iku entheng banget lan sampurna minangka SUP kabeh-mubeng kanggo paddlers cilik lan uga Tri-fin SUP Surfboard apik kanggo sapa waé sing pengin nyekel sawetara ombak. Kick pad sing digedhekake njamin Surf SUP iki bisa dadi gelombang pecah kanthi gampang


Parameter produk:

 

ukuran: Customized
Inti busa: 18kgs / m3 inti umpluk EPS utawa Customized
Fibgerglass: selaras Fiberglass utawa Serat Karbon
resin: resin Epoksi Kab
Stringer: disesuaikan
Setelan Fin: disesuaikan
Konstruksi Papan Selancar: EPS Epoxy Kab
Bentuk buntut papan selancar: Customized
Jenis Surfboard: Epoxy SUP / Papan Padlle
Kelestarian: Proyek Ecoboard
tali: Tali PU disesuaikan
Desain: Veneer Kayu Custom
Paket: Karton
MOQ: 30pcs, Ukuran lan desain bisa dicampur.
FOB: NingBo, China
Syarat-syarat pembayaran: 30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL


Yen sampeyan perlu nindakake sembarang wangun selaras & materi & Design, kita duwe mesin wangun CNC kanggo nindakake sembarang ukuran selaras.Pls bantuan ngirim email kanggo kita.

 

Proses Produksi Papan Selancar

 

â Mesin Bentuk CNC

https://www.youtube.com/shorts/xLYtHNqzRWg


 

â¡Kaca


 

 

â¢Desain



â£Polesan


 

 

â¤.Paket

Gelembung gedhe + Karton + Karton


           

 

â¥.Pengiriman

 


 

 

â¦Layanan pelanggan

Kita duwe tim desain profesional kanggo mbantu nggawe desain khusus ing papan.

Ing wektu sing padha, teknisi kita kanthi pengalaman, Bisa komunikasi karo pelanggan kapan wae, Supaya bisa njamin saben pesenan bisa sampurna.

Kita duwe tim sawise-sales online 24 jam kanggo mesthekake wangsulan lan ngrampungake pitakon.

 

 

Hot Tags: Customized Touring Epoxy Stand Up Paddleboard, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, China, Made In China, Price, Quality

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept