Ngarep > Produk > Papan dayung > Papan Paddle Epoxy > 11'6" Bambu Veneer Epoxy Papan SUP Surfing
11'6
  • 11'611'6
  • 11'611'6

11'6" Bambu Veneer Epoxy Papan SUP Surfing

Apa sampeyan pengin selaras premium 11â6â Bamboo SUP Stand Up Paddle Board Surfing ing China? NingBo Blue Bay iku salah siji saka manufaktur Surfboard anjog ing China. We are profesional ing prodhuksi macem-macem ukuran epoxy kayu veneer SUP paddle Board babagan 20 Years.Factory saben wulan output rata-rata 2000pcs, utamané nampa OEM business.Main pasar: Oceaniaã Europeã Americaã Asia, etc.Best Quality ã Rega murah lan pangiriman cepet, mbantu bisnis sampeyan tuwuh luwih cepet.
Looking forward kanggo krungu saka sampeyan!

Model:BB-SB138

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

NingBo Blue Bay Outdoor Co.ltd,. Grosir disesuaikan paling apik 11â6â Bambu Veneer Epoxy SUP Stand Up Paddle Board kanggo Surfing.


Parameter produk:

 

ukuran: Customized
Inti busa: Customized
Fibgerglass: selaras Fiberglass utawa Serat Karbon
resin: resin Epoxy Kab
Stringer: disesuaikan
Setelan Fin: disesuaikan
Konstruksi Papan Selancar: EPS Epoxy Kab
Bentuk buntut papan selancar: Customized
Jenis Surfboard: Epoxy SUP / Papan Padlle
Kelestarian: Proyek Ecoboard
tali: Tali PU disesuaikan
Desain: Veneer Kayu sing digunakake
Paket: Karton
MOQ: 30pcs, Ukuran lan desain bisa dicampur.
FOB: NingBo, China
Syarat-syarat pembayaran: 30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL



Yen sampeyan perlu nggawe wangun & materi & Desain sing disesuaikan, kita duwe mesin bentuk CNC kanggo nindakake ukuran sing disesuaikan. Pls mbantu ngirim email menyang kita.

 

Proses Produksi Papan Selancar

 

â Mesin Bentuk CNC

https://www.youtube.com/shorts/xLYtHNqzRWg

 

 

â¡Kaca


 

 

â¢Desain



â£Polesan


 

 

â¤.Paket

Gelembung gedhe + Karton + Karton


           

 

â¥.Pengiriman

 


 

 

â¦Layanan pelanggan

Kita duwe tim desain profesional kanggo mbantu nggawe desain khusus ing papan.

Ing wektu sing padha, teknisi kita sing duwe pengalaman, Bisa komunikasi karo pelanggan kapan wae, Supaya njamin saben pesenan bisa sampurna.

Kita duwe 24 jam online sawise-sales tim kanggo mesthekake balesan lan menehi hasil karo pitakonan.

 

 

Hot Tags: 11'6 '' Bambu Veneer Epoxy SUP Papan Surfing, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, China, Made In China, Price, Quality

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept