Ngarep > Produk > Papan Surfing Ndhuwur alus > Softboard Laminasi Panas > 6 'Mini Mal Soft Papan umpluk pamula Surfboard
6 'Mini Mal Soft Papan umpluk pamula Surfboard
  • 6 'Mini Mal Soft Papan umpluk pamula Surfboard6 'Mini Mal Soft Papan umpluk pamula Surfboard
  • 6 'Mini Mal Soft Papan umpluk pamula Surfboard6 'Mini Mal Soft Papan umpluk pamula Surfboard

6 'Mini Mal Soft Papan umpluk pamula Surfboard

NingBo Blue Bay Outdoor minangka pabrik Papan Selancar Mini 6 'Mini Mal Soft Board Foam Beginner. Kita nggawe macem-macem papan selancar busa sing duwe papan kanggo sapa wae, apa pasar sampeyan bocah anyar kanggo selancar utawa wong diwasa sing golek papan selancar sing nyenengake kanggo nambah katrampilan. We are profesional China surfboard Pabrik. Sugeng rawuh ing pitakonan babagan kita!

Model:BB-SB08

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Blue Bay minangka pimpinan profesional China 6 'Mini Mal Soft Board Foam Beginner Surfboard produsen kanthi kualitas dhuwur lan rega sing cukup. NingBo Blue Bay 6â Solid Foam Surfboard bisa nggawe desain khusus. Iku luwih amba tinimbang jamur irung titik 6. Ndhuwur dek sing alus ngidini paddle sing luwih nyaman lan uga banget ngapura karo penyok lan dings nalika sinau surfing. Iku pilihan sing paling apik kanggo Surfboard Shop & Surfboard School & Surf Camp.


ukuran: 183*54*7cm
Bahan ndhuwur: Bahan IXPE 4mm (12lb)
inti: 22kgs/m3 inti busa EPS
Ngisor: 65S Putih HDPE Slick Ngisor
Konstruksi: Loro stringers kayu nang
Teknologi: Laminasi panas
Sirip: Telung sirip PU ukuran sing padha & sirip PU 1+2 & sirip loro & sirip FCS
tali: tali PU
Handleï¼ Customized
Desain: Customized
MOQ: 100 pcs/Warna
ukuran: Bisa dicampur
FOB: NingBo, China
Syarat-syarat pembayaran: 30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL


Yen sampeyan perlu nggawe wangun & materi & Desain sing disesuaikan, Pls bantuan ngirim email kanggo kita.

 

6' Mini Mal Soft Board Foam Beginner Surfboard Mould Detail Ukuran:

 

Kita duwe cetakan Papan Selancar Mini 6' Mini Mal Soft Board Foam Beginner ukuran 4â11/5â0ââ/5â5ââ/5â6ââ/5â iwak 10 â/9â0



6 'Mini Mal Soft Papan umpluk pamula ukuran Surfboard


Ukuran Dawane (cm) Jembar (cm) Ketebalan (cm) Ukuran Karton 20GP 40 HQ
4'11' 150 54 6.5 155*54*11cm 265 pcs 690 pcs
5' 153 51 6.5 153*52*11cm 280 pcs 735 pcs
5'5' 167 52 5 166*52*11cm 270 pcs 680 pcs
5'6' 168 52 7 168*55*11cm 245 pcs 630 pcs
5'10''Iwak 176 54 7 177*55*11cm 235 pcs 600 pcs
6'0'' (Irung Bunder) 183 54 7 183*58*11cm 220 pcs 560 pcs
6'0''ï¼¼¼Titik irungï¼ 183 51 7 184*52*11cm 240 pcs 620 pcs
6'6' 198 54 7 200*53*11cm 215 pcs 560 pcs
7' 215 55 7.5 217*56*11cm 190 pcs 485 pcs
7'6' 229 60 7.7 232*56*11cm 180 pcs 455 pcs
8' 245 56 8 247*56*12cm 150 pcs 390 pcs
9' 275 61 8 277*64*12cm 120 pcs 300 pcs
** Data iki EPS busa inti Mould size.Softboard ukuran pls nambah 0.5-1cm.


6 'Mini Mal Soft Papan umpluk pamula Papan Surfboard Werna


 

6 'Mini Mal Soft Papan umpluk pamula Surfboard Konstruksi

 

iwak /6â0ââ/6â6ââ/7â0ââ nduweni rong tali kayu

7â6ââ/8â0ââ/9â0ââ nduweni rong stringer kayu lan siji Rod fiberglass


 

6 'Mini Mal Soft Papan umpluk pamula Konfigurasi Surfboard

 

Konfigurasi umum: Softboard + PU Fins + Handle Grip (FCS Fins & PU leash mbutuhake biaya tambahan)

 

Telung jinis PU Fins kanggo milih:


 

Loro jinis sirip FCS:


 

Paket


 


Soft Surfboard Workshop



Pengiriman



layanan pelanggan

 

Kita duwe 24 jam online sawise-sales tim kanggo mesthekake balesan lan menehi hasil karo pitakonan sawayah-wayah.

 




Hot Tags: 6' Mini Mal Soft Board Foam Beginner Surfboard, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept