Ngarep > Produk > Papan Surfing Ndhuwur alus > Softboard Laminasi Panas > 7' Papan Surfing Busa EVA Bumper Rail Softboard
7' Papan Surfing Busa EVA Bumper Rail Softboard
  • 7' Papan Surfing Busa EVA Bumper Rail Softboard7' Papan Surfing Busa EVA Bumper Rail Softboard
  • 7' Papan Surfing Busa EVA Bumper Rail Softboard7' Papan Surfing Busa EVA Bumper Rail Softboard
  • 7' Papan Surfing Busa EVA Bumper Rail Softboard7' Papan Surfing Busa EVA Bumper Rail Softboard

7' Papan Surfing Busa EVA Bumper Rail Softboard

Blue Bay minangka produsen Papan Selancar Busa EVA Bumper Rail 7 profesional ing China lan khusus ing Papan Selancar Soft Top, papan selancar PU, produksi papan selancar EPS. Kita nindakake OEM kanggo akeh merek terkemuka ing donya. Pasar ekspor utama kita yaiku Amerika, Asia, Eropa Kulon lan Australia. We duwe kualitas dhuwur, skills kepileh lan prices sarujuk. Sugeng rawuh kanggo njaluk kutipan saka kita!

Model:BB-SB05

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minangka profesional 7' Foam Surfboard Rel Bumper EVA Softboard ngasilake, sampeyan bisa yakin tuku 7' Foam Surfboard Rel Bumper EVA Softboard saka Blue Bay. Papan lunak rel bumper 7â EVA iki nganggo rel pelindung. Kabeh bumper EVA babak kanggo pangayoman ekstra saka Board.Outside lapisan biru punika EVA alur. Ing njero lapisan Putih lan Ireng ana lapisan IXPE. Kabeh rel digawe kanthi tangan. Papan busa iki misuwur ing Surf Camp, toko lan pamula surfing.


ukuran: 215*55*7.5cm
Bahan ndhuwur: Bahan IXPE 4mm (12lb)
inti: 22kgs/m3 inti busa EPS
Ngisor: 65S Putih Grid HDPE Lunyus Ngisor
Rel: Rel Bumper EVA
Konstruksi: Loro stringers kayu nang
Teknologi: Laminasi panas
tali: tali PU
Handleï¼ Customized
Desain: Customized
MOQ: 100 pcs/Warna
ukuran: Bisa dicampur
FOB: NingBo, China
Syarat-syarat pembayaran: 30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL


Yen sampeyan perlu nggawe wangun & materi & Desain sing disesuaikan, Pls bantuan ngirim email kanggo kita.


7' Foam Surfboard Rel Bumper EVA Softboard Ukuran Detail:


Kita duwe 7' Foam Surfboard Rel Bumper EVA Softboard ukuran 4â11/5â0ââ/5â5ââ/5â6ââ/5â 10 iwak/6â0ââ/6â6ââ/7â0ââ/7â6ââ/8â0ââ /9â0



7' Busa Surfboard Rel Bumper EVA Softboard Ukuran


Ukuran Dawane (cm) Jembar (cm) Ketebalan (cm) Ukuran Karton 20GP 40 HQ
4'11' 150 54 6.5 155*54*11cm 265 pcs 690 pcs
5' 153 51 6.5 153*52*11cm 280 pcs 735 pcs
5'5' 167 52 5 166*52*11cm 270 pcs 680 pcs
5'6' 168 52 7 168*55*11cm 245 pcs 630 pcs
5'10''Iwak 176 54 7 177*55*11cm 235 pcs 600 pcs
6'0'' (Irung Bunder) 183 54 7 183*58*11cm 220 pcs 560 pcs
6'0''ï¼¼¼Titik irungï¼ 183 51 7 184*52*11cm 240 pcs 620 pcs
6'6' 198 54 7 200*53*11cm 215 pcs 560 pcs
7' 215 55 7.5 217*56*11cm 190 pcs 485 pcs
7'6' 229 60 7.7 232*56*11cm 180 pcs 455 pcs
8' 245 56 8 247*56*12cm 150 pcs 390 pcs
9' 275 61 8 277*64*12cm 120 pcs 300 pcs
** Data iki EPS busa inti Mould size.Softboard ukuran pls nambah 0.5-1cm.


7' Busa Surfboard Rel Bumper EVA Softboard Werna



7' Busa Surfboard Rel Bumper EVA Softboard Konstruksi


iwak /6â0ââ/6â6ââ/7â0ââ nduweni rong tali kayu

7â6ââ/8â0ââ/9â0ââ nduweni rong stringer kayu lan siji Rod fiberglass



7' Busa Surfboard Rel Bumper EVA Softboard Konfigurasi


Konfigurasi umum: Softboard + PU Fins + Handle Grip (FCS Fins & PU leash mbutuhake biaya tambahan)


Telung jinis PU Fins kanggo milih:



Loro jinis sirip FCS:



Paket



Soft Surfboard Workshop



Pengiriman



layanan pelanggan


Kita duwe 24 jam online sawise-sales tim kanggo mesthekake balesan lan menehi hasil karo pitakonan sawayah-wayah.





Hot Tags: 7' Foam Surfboard EVA Bumper Rail Softboard, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept