Ngarep > Produk > Papan Selancar EPS > EPS Fish Surfboard > 6'Papan Cekak Papan Selancar Iwak
6'Papan Cekak Papan Selancar Iwak
  • 6'Papan Cekak Papan Selancar Iwak6'Papan Cekak Papan Selancar Iwak
  • 6'Papan Cekak Papan Selancar Iwak6'Papan Cekak Papan Selancar Iwak

6'Papan Cekak Papan Selancar Iwak

NingBo Blue Bay minangka salah sawijining produsen lan panyedhiya 6'Fish Surfboard Short Board paling gedhe ing China. Kita wis ana ing Papan Selancar kira-kira 20 taun, Kita ngupayakake kualitas dhuwur lan nyedhiyakake layanan sing apik, Utamane nampa bisnis OEM lan ODM. Kita kerja sama karo akeh merek papan selancar sing misuwur. kabeh neng ndunyo.

Model:BB-SB76

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

6'iwak Surfboard Short Board minangka papan selancar berkualitas tinggi kanthi rega paling apik ing China, Grosir NingBo Blue Bay lan macem-macem papan selancar sing disesuaikan ing China.

 

6'Parameter Papan Selancar Iwak:

 

ukuran:

Customized

inti busa:

35kgs/m3 inti busa EPS

Fibgerglass:

(6oz+4oz)---Ndhuwur

6oz --- Ngisor

Stringer:

Siji Kayu Stringer

Setelan Fin:

( FCS I) Lima Kothak Sirip

Sistem sirip:

Fusion

Konstruksi Papan Selancar:

EPS Epoxy Kab

Bentuk buntut papan selancar:

iwak

Jenis Surfboard:

Shortboards

Kelestarian:

Proyek Ecoboard

tali:

Tali PU disesuaikan

Desain:

CustomizedKarbon Fiber

Paket:

Carton

MOQ:

50pcs, Ukuran lan desain bisa dicampur.

FOB:

NingBo, China
Syarat-syarat pembayaran:
30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL


Yen sampeyan perlu nggawe wangun & materi & Desain sing disesuaikan, kita duwe mesin bentuk CNC kanggo nindakake ukuran sing disesuaikan. Pls mbantu ngirim email menyang kita.

 

 

Proses Papan Cekak Papan Selancar Iwak 6'

 

Mesin Bentuk CNC


 

kaca


 

Desain


 

Polishing



Paket


Gelembung gedhe + Karton + Karton


 

Pengiriman

 

 

 

6'iwak Surfboard Short Board layanan pelanggan


Kita duwe tim desain profesional kanggo mbantu nggawe desain khusus ing papan.

Ing wektu sing padha, teknisi kita sing duwe pengalaman, Bisa komunikasi karo pelanggan kapan wae, Supaya njamin saben pesenan bisa sampurna.

Kita duwe tim sawise-sales online 24 jam kanggo mesthekake wangsulan lan ngrampungake pitakon.

 



 

Hot Tags: 6'Fish Surfboard Short Board, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.