Ngarep > Produk > Papan Selancar EPS > EPS Fish Surfboard > 6' 2" Papan Selancar EPS Iwak
6' 2
  • 6' 26' 2
  • 6' 26' 2

6' 2" Papan Selancar EPS Iwak

Stripe 6' 2" Fish EPS Surfboard Shortboard diprodhuksi dening Blue Bay, kita produsen gedhe khusus ing Papan Surf. Wiwit ngadeg NingBo Blue Bay, Kita wis ana ing Papan Selancar watara 20 taun, Utamane nampa bisnis OEM lan ODM. kerjo bareng karo pirang-pirang merek papan selancar sing misuwur. Teknologi sing apik banget Rega paling apik lan layanan sawise adol 24 jam mbantu bisnis kita ing saindenging jagad.

Model:BB-SB77

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

NingBo Blue Bay minangka profesional 6' 2 "Ikan EPS Surfboard Shortboard produsen lan supplier ing China. Customized lan Grosir Stripe 6' 2" iwak EPS Surfboard Shortboard karo Produksi Bulk.

 

6' 2" iwak EPS Surfboard Shortboard Parameter:

 

ukuran:

Customized

Inti busa:

35kgs/m3 EPS

Fibgerglass:

(6oz+4oz)---Ndhuwur

6oz --- Ngisor

Stringer:

Siji Kayu Stringer

Setelan Fin:

( FCS I) Lima Kothak Sirip

Sistem sirip:

Fusion

Konstruksi Papan Selancar:

EPS Epoxy Kab

Bentuk buntut papan selancar:

iwak

Jenis Surfboard:

Shortboards

Kelestarian:

Proyek Ecoboard

tali:

Tali PU disesuaikan

Desain:

CustomizedKarbon Fiber

Paket:

Carton

MOQ:

50pcs, Ukuran lan desain bisa dicampur.

FOB:

NingBo, China
Syarat-syarat pembayaran:
30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL


Yen sampeyan perlu nindakake sembarang wangun selaras & materi & Desain, kita duwe mesin wangun CNC kanggo nindakake sembarang ukuran selaras.Pls bantuan ngirim email kanggo kita.

 

Proses Shortboard Papan Selancar 6' 2" iwak EPS

 

Mesin Bentuk CNC


 

kaca


 

Desain



Polishing



Paket


Gelembung gedhe + Karton + Karton


 

Pengiriman

 

 

6' 2" iwak EPS Surfboard Shortboard layanan pelanggan


Kita duwe tim desain profesional kanggo mbantu nggawe desain khusus ing papan.

Ing wektu sing padha, teknisi kita sing duwe pengalaman, Bisa komunikasi karo pelanggan kapan wae, Supaya njamin saben pesenan bisa sampurna.

Kita duwe 24 jam online sawise-sales tim kanggo mesthekake balesan lan menehi hasil karo pitakonan.

 



Hot Tags: 6' 2" Fish EPS Surfboard Shortboard, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept