Ngarep > Produk > Papan Surfing Ndhuwur alus > Softboard Epoxy Semi-Hard > 6' Fish EVA Epoxy Softboard karo Bambu
6' Fish EVA Epoxy Softboard karo Bambu
  • 6' Fish EVA Epoxy Softboard karo Bambu6' Fish EVA Epoxy Softboard karo Bambu
  • 6' Fish EVA Epoxy Softboard karo Bambu6' Fish EVA Epoxy Softboard karo Bambu

6' Fish EVA Epoxy Softboard karo Bambu

Blue Bay minangka Papan Lembut Epoxy EVA Ikan 6' profesional China kanthi produsen lan pemasok Bambu. Kita Profesional ing papan selancar OEM ing China.We duwe mesin wangun CNC pas, Ora ketompo apa ukuran lan wangun saka papan selancar sampeyan perlu, Kita kabeh bisa gawé. Bahan EVA kabeh bisa nindakake baya tekstur.Grippy permukaan dek tekstur. Highly tahan banyu lan arang banget awet. Genggeman lan tahan impact sing apik. Softboard Epoxy Semi-Hard iki minangka papan selancar sing paling apik kanggo para peselancar. Kita duwe kualitas dhuwur, katrampilan apik lan rega sing apik.

Model:BB-SB42

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

NingBo Blue Bay grosir disesuaikan 6 'Ikan EVA Epoxy Softboard karo Bambu karo ngisor Epoxy ing China. Miturut syarat desain lan specification selaras, kita nggunakake materi ndhuwur 4mm EVA ing teknologi tas Vacuum lan Ngisor nggunakake Epoxy Resin, nganggo 25kgs / m3 EPS umpluk inti lan ukuran shaped dening hand.Soft ndhuwur kelompok + kayu fiberglassed ngisor dek karo kothak fin mangsa kanggo njamin kinerja premium. 6â Epoxy Softboard iki minangka papan selancar pamula sing sampurna kanggo pamula sing luwih gedhe lan sing pengin numpak irung. Kemah selancar lan pelatih selancar nggunakake papan iki kanggo mulang pamula anyar saben dina!

 

6' Fish EVA Epoxy Softboard karo Parameter Bambu


Bahan ndhuwur: 4mm EVA
inti:
25kgs/m3 inti busa EPS
Konstruksi:

Busa Top --- (6oz + 6oz) fiberglass + lapisan Kayu

Busa Bawah ---(6oz+4oz)fiberglass+Bambu/Lukisan/Kain Bunga/Transparan Epoxy Resin

Stringer:
Loro Stringer Kayu (Disesuaikan)
Wangun:
CNC presisi shaped
Sirip:
Sirip FCS / Sirip Masa Depan
Teknologi:
Teknologi Tas Vakum Ndhuwur + Resin Epoksi Ngisor
tali:
tali PU
Handleï¼
Customized
Desain:
Customized
MOQ:
50 pcs
ukuran:
Customized
FOB:
NingBo, China
Syarat-syarat pembayaran:
30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL

Yen sampeyan perlu nggawe wangun & materi & Desain sing disesuaikan, kita duwe mesin bentuk CNC kanggo nindakake ukuran sing disesuaikan. Pls mbantu ngirim email menyang kita.

 

Detail ukuran:


Semi-Hard Epoxy Softboard nggunakake mesin wangun CNC kanggo mbentuk ing step.Then pisanan shaped dening hand.We bisa nindakake sembarang ukuran selaras.Pls bantuan ngirim file kriya ukuran kanggo kita!

 

 

Werna Bahan Papan Selancar Lembut



Warna Bahan EVA

 

 

6' Fish EVA Epoxy Softboard karo Konstruksi Bambu


Umume, Short Epoxy Softboard EPS busa inti karo siji stringer kayu, Long Softboard karo loro stringers kayu. Kita bisa nindakake iku minangka customerâ mbutuhake.


 

 

Paket


Shrink Film + Gelembung gedhe + Karton + Karton

 

6' Fish EVA Epoxy Softboard karo bengkel Bambu


 

Pengiriman

 



layanan pelanggan


Kita duwe tim desain profesional kanggo mbantu nggawe desain khusus ing papan.

Ing wektu sing padha, teknisi kita karo pengalaman komunikasi karo pelanggan sawayah-wayah, Supaya njamin saben pesenan bisa sampurna.

Kita duwe 24 jam online sawise-sales tim kanggo mesthekake balesan lan menehi hasil karo pitakonan sawayah-wayah.

 

Hot Tags: 6' Fish EVA Epoxy Softboard karo Bambu, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept