Ngarep > Produk > Papan Surfing Ndhuwur alus > Softboard Epoxy Semi-Hard > 5' 10 EVA Soft Top Epoxy Surfboard
5' 10 EVA Soft Top Epoxy Surfboard
  • 5' 10 EVA Soft Top Epoxy Surfboard5' 10 EVA Soft Top Epoxy Surfboard
  • 5' 10 EVA Soft Top Epoxy Surfboard5' 10 EVA Soft Top Epoxy Surfboard

5' 10 EVA Soft Top Epoxy Surfboard

5' 10 EVA Soft Top Epoxy Surfboard diprodhuksi dening Blue Bay, kita minangka salah sawijining pemasok lan produsen papan selancar khusus paling gedhe ing China. Kita ngasilake papan selancar paling apik saka papan selancar paling dhuwur Laminasi Panasã Papan alus teknologi Tas Vakum nganti Semi-Hard Epoxy Papan empuk, Papan Selancar alus kita nyukupi syarat kualitas sing luwih akeh pelanggan. Kita duwe mesin bentuk CNC sing tepat, Ora ketompo apa ukuran lan wujud papan selancar sing dibutuhake. Papan Selancar Semi-Hard Epoxy Foam iki minangka papan selancar paling apik kanggo para peselancar. Cocog kanggo klub Surfingãperusahaan selancarãtoko selancarãsekolah selancar lsp.
Sugeng rawuh kanggo njaluk kutipan saka kita.

Model:BB-SB43

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

NingBo Blue Bay adat 5 '10 EVA Soft Top Epoxy Surfboard karo ngisor Epoxy ing China. Miturut syarat desain lan spesifikasi khusus, Kita nggunakake bahan ndhuwur 4mm EVA ing teknologi tas Vakum lan Ngisor nggunakake Resin Epoxy, nganggo inti umpluk EPS 25kgs / m3 lan ukurane digawe kanthi tangan. Dek ndhuwur sing lembut + dek ngisor kayu fiberglass karo kothak sirip sing bakal teka njamin kinerja premium. Papan surfing ndhuwur alus Epoxy 5â10 iki minangka papan selancar pamula sing sampurna kanggo pamula sing luwih gedhe lan sing pengin numpak irung. Kemah selancar lan pelatih selancar nggunakake papan iki kanggo mulang pamula anyar saben dina!

 

5' 10 EVA Soft Top Epoxy Surfboard Parameter


Bahan ndhuwur: 4mm EVA
inti:
25kgs/m3 inti busa EPS
Konstruksi:

Busa Top --- (6oz + 6oz) fiberglass + lapisan Kayu

Busa Bawah ---(6oz+4oz)fiberglass+Bambu/Lukisan/Kain Bunga/Transparan Epoxy Resin

Kain / Resin Epoksi Transparan

Stringer:
Siji Kayu Stringer
Wangun:
CNC presisi shaped
Sirip:
Sirip FCS / Sirip Masa Depan
Teknologi:
Teknologi Tas Vakum Ndhuwur + Resin Epoksi Ngisor
tali:
tali PU
Handleï¼
Customized
Desain:
Customized
MOQ:
50 pcs
ukuran:
Customized
FOB:
NingBo, China
Syarat-syarat pembayaran:
30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL

Yen sampeyan perlu nindakake sembarang wangun selaras & materi & Design, kita duwe mesin wangun CNC kanggo nindakake sembarang ukuran selaras.Pls bantuan ngirim email kanggo kita.

 

Detail ukuran:


Semi-Hard Epoxy Softboard nggunakake mesin wangun CNC kanggo mbentuk ing step.Then pisanan shaped dening hand.We bisa nindakake sembarang ukuran selaras.Pls bantuan ngirim file kriya ukuran kanggo kita!

 

 

5' 10 EVA Soft Top Epoxy Papan Surfboard Werna



Warna Bahan EVA

 

 

5' 10 EVA Soft Top Epoxy Surfboard Konstruksi


Umume, Short Epoxy Softboard EPS busa inti karo siji stringer kayu, Long Softboard karo loro stringers kayu. Kita bisa nindakake iku minangka customerâ mbutuhake.


 

 

Paket


Shrink Film + Gelembung gedhe + Karton + Karton

 

Bengkel papan selancar


 

Pengiriman

 



layanan pelanggan


Kita duwe tim desain profesional kanggo mbantu nggawe desain khusus ing papan.

Ing wektu sing padha, teknisi kita karo pengalaman komunikasi karo pelanggan sawayah-wayah, Supaya njamin saben pesenan bisa sampurna.

Kita duwe 24 jam online sawise-sales tim kanggo mesthekake balesan lan menehi hasil karo pitakonan sawayah-wayah.

 

Hot Tags: 5' 10 EVA Soft Top Epoxy Surfboard, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.