Ngarep > Produk > Papan Surfing Ndhuwur alus > Softboard Laminasi Panas > Pro 6 'Kalor Laminasi Soft Top Surfboard
Pro 6 'Kalor Laminasi Soft Top Surfboard
  • Pro 6 'Kalor Laminasi Soft Top SurfboardPro 6 'Kalor Laminasi Soft Top Surfboard
  • Pro 6 'Kalor Laminasi Soft Top SurfboardPro 6 'Kalor Laminasi Soft Top Surfboard
  • Pro 6 'Kalor Laminasi Soft Top SurfboardPro 6 'Kalor Laminasi Soft Top Surfboard
  • Pro 6 'Kalor Laminasi Soft Top SurfboardPro 6 'Kalor Laminasi Soft Top Surfboard
  • Pro 6 'Kalor Laminasi Soft Top SurfboardPro 6 'Kalor Laminasi Soft Top Surfboard

Pro 6 'Kalor Laminasi Soft Top Surfboard

Blue Bay minangka produsen Pro 6 'Heat Lamination Soft Top Surfboard profesional. Kita fokus ing Papan Surf OEM digawe ing China. Kita nyedhiyakake papan selancar kanthi kualitas dhuwur kanthi desain sing disesuaikan.Grosir Customized Various jinis Super Quality Soft Surfboard kanthi printing sutra lan desain Roller, Desain Logo lan Pola kabeh bisa dicithak. Iku pilihan sing paling apik kanggo Surfboard Shop & Surfboard School & Surf Camp.

Model:BB-SB10

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Blue Bay yaiku Pro 6' Laminasi panas Soft Top Surfboard produsen lan supplier ing China sing bisa grosir Pro 6' Laminasi panas Soft Top Surfboard. Kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Yen sampeyan kasengsem ing produk Pro 6' Laminasi panas Soft Top Surfboard, hubungi kita.


ukuran: 183*51*7cm
Bahan ndhuwur: Bahan IXPE 4mm (12lb)
inti: 22kgs/m3 inti busa EPS
Ngisor: 65S Putih HDPE Slick Ngisor
Konstruksi: Loro stringers kayu nang
Teknologi: Laminasi panas
Sirip: Telung sirip PU ukuran sing padha & sirip PU 1+2 & sirip loro & sirip FCS
tali: tali PU
Handleï¼ bisa disesuaikan
Desain: Bisa disesuaikan
MOQ: 100 pcs/Warna
ukuran: Bisa dicampur
FOB: NingBo, China
Syarat-syarat pembayaran: 30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL


Pro 6' Laminasi panas Soft Top Surfboard Mold Detail ukuran

 

Kita duwe cetakan Papan Selancar alus ukuran 4â11/5â0ââ/5â5ââ/5â6ââ/5â10 iwak/6â 0ââ/6â6ââ/7â0ââ/7â6ââ/8â0ââ/9â 0




Pro 6 'Kalor Laminasi Soft Top Surfboard Ukuran


Ukuran Dawane (cm) Jembar (cm) Ketebalan (cm) Ukuran Karton 20GP 40 HQ
4'11' 150 54 6.5 155*54*11cm 265 pcs 690 pcs
5' 153 51 6.5 153*52*11cm 280 pcs 735 pcs
5'5' 167 52 5 166*52*11cm 270 pcs 680 pcs
5'6' 168 52 7 168*55*11cm 245 pcs 630 pcs
5'10''Iwak 176 54 7 177*55*11cm 235 pcs 600 pcs
6'0'' (Irung Bunder) 183 54 7 183*58*11cm 220 pcs 560 pcs
6'0''ï¼¼¼Titik irungï¼ 183 51 7 184*52*11cm 240 pcs 620 pcs
6'6' 198 54 7 200*53*11cm 215 pcs 560 pcs
7' 215 55 7.5 217*56*11cm 190 pcs 485 pcs
7'6' 229 60 7.7 232*56*11cm 180 pcs 455 pcs
8' 245 56 8 247*56*12cm 150 pcs 390 pcs
9' 275 61 8 277*64*12cm 120 pcs 300 pcs
** Data iki EPS busa inti Mould size.Softboard ukuran pls nambah 0.5-1cm.


 

Pro 6' Heat Laminasi Soft Top Surfboard Werna Material



Pro 6 'Konstruksi Papan Surfing Ndhuwur Laminasi Panas

 

iwak /6â0ââ/6â6ââ/7â0ââ nduweni rong tali kayu

7â6ââ/8â0ââ/9â0ââ nduweni rong stringer kayu lan siji Rod fiberglass



Pro 6 'Konfigurasi Papan Surfing Top Laminasi Panas

 

Konfigurasi umum: Softboard + PU Fins + Handle Grip (FCS Fins & PU leash mbutuhake biaya tambahan)

 

Telung jinis PU Fins kanggo milih:



Loro jinis sirip FCS:



Paket



Pro 6' Workshop Papan Surfing Alus Laminasi Panas



Pengiriman


 

layanan pelanggan

 

Kita duwe 24 jam online sawise-sales tim kanggo mesthekake balesan lan menehi hasil karo pitakonan sawayah-wayah.

 



Hot Tags: Pro 6' Heat Lamination Soft Top Surfboard, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Custom, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept