Ngarep > Produk > Papan Surfing Ndhuwur alus > Softboard Teknologi Tas Vakum > Handshaped EVA Top Busa Surfboard Soft Papan
Handshaped EVA Top Busa Surfboard Soft Papan
  • Handshaped EVA Top Busa Surfboard Soft PapanHandshaped EVA Top Busa Surfboard Soft Papan
  • Handshaped EVA Top Busa Surfboard Soft PapanHandshaped EVA Top Busa Surfboard Soft Papan

Handshaped EVA Top Busa Surfboard Soft Papan

Mesin wangun CNC Customized High Performance paling EVA Top Foam Surfboard Soft Board kanggo latihan sekolah diprodhuksi dening NingBo Blue Bay Outdoor Co Ltd,. Kang minangka salah siji saka manufaktur papan selancar paling gedhe lan supplier ing China.We bisa nindakake sembarang wangun selaras dening CNC mesin shaoe minangka require.IXPE/EVA Top bahan dek bisa customized.We cooperated karo akeh merek papan selancar misuwur, kayata BodygloveãBICã BZãSouthbayãWalmart lan Decathlon lsp. Sugeng rawuh kanggo njaluk kutipan papan selancar paling apik saka kita!

Model:BB-SB130

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Ukuran: Ukuran sing disesuaikan (bentuk CNC)

Bahan Top: 5mm EVA/4mm IXPE

Inti: 22kgs/m3 EPS busa & 25kgs/m3 EPS busa

Ngisor: HDPE Slick Bottom

Konstruksi: loro stringers kayu

Rong Lapisan 6oz fiberglass ing ndhuwur busa, siji lapisan 6oz fiberglass ing ngisor

Teknologi: Vacuum Bag Teknologi

Sirip: PU Sirip

Tali: tali PU

Handleï¼disesuaikan

Desain: disesuaikan

MOQ: 50 pcs

Ukuran: Bisa campur

FOB: NingBo, China

Katentuan Pembayaran: 30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL

 

 

Softboard teknologi Vacuum Bag asring digawe tangan, ukuran lan desain bisa disesuaikan.

 

Yen sampeyan perlu nggawe wangun & materi & Desain sing disesuaikan, kita duwe mesin bentuk CNC kanggo nindakake ukuran sing disesuaikan. Pls mbantu ngirim email menyang kita.

 

 

Werna Bahan Papan Selancar Lembut


 

Konstruksi Papan Selancar SUP Lembut


Loro stringers kayu

Rong Lapisan 6oz fiberglass ing ndhuwur busa, siji lapisan 6oz fiberglass ing ngisor

 

Konfigurasi Papan Selancar Lembut

 

Konfigurasi umum: Soft SUP + Fins + Handle Grip (tali PU mbutuhake biaya tambahan)

 

Sutra Printing & Roller desain


Paket

 

Shrink Film + Gelembung gedhe + Karton + Karton



Gudang Papan Selancar

 


Bengkel Produksi



Pengiriman

 

 

layanan pelanggan

 

Kita duwe 24 jam online sawise-sales tim kanggo mesthekake balesan lan menehi hasil karo pitakonan sawayah-wayah.

 



Hot Tags: Papan Lembut Papan Selancar EVA Top Foam, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept