Ngarep > Produk > Papan dayung > Soft Top SUP > Handshaped 10'6" Soft Top SUP
Handshaped 10'6
  • Handshaped 10'6Handshaped 10'6
  • Handshaped 10'6Handshaped 10'6

Handshaped 10'6" Soft Top SUP

CNC Customized High Performance Hand Shape 10â6ââ Top Top SUP Paddle Board Stand Up Paddleboard diprodhuksi dening NingBo Blue Bay Outdoor Co Ltd,. Kita minangka salah sawijining pabrik Papan Selancar China paling gedhe, Lini produksi kalebu papan selancar sing alusãSoft SUPãBodyboardãPapan Selancar PUãPapan selancar EPSãPapan Selancar KayuãPapan Selancar EpoksiãSUP lan aksesoris sing bisa disesuaikan. wangun dening mesin wangun CNC minangka require.OEM Business karo akeh merek papan selancar misuwur kabeh ndonya.
Sugeng rawuh kanggo njaluk kutipan Soft Top SUP saka kita!

Model:BB-SB128

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Ukuran: 10â6ââ (bentuk CNC)

Bahan Top: 5mm bahan EVA / IXPE

Inti: 22kgs/m3 inti busa EPS

Ngisor: HDPE Slick Bottom

Konstruksi: loro stringers kayu

Rong Lapisan 6oz fiberglass ing ndhuwur busa, siji lapisan 6oz fiberglass ing ngisor

Teknologi: Vacuum Bag Teknologi

Sirip: Sirip Tunggal

Tali: tali PU

Handleï¼Ya

Desain: Disesuaikan

MOQ: 50 pcs

Ukuran: Bisa campur

FOB: NingBo, China

Katentuan Pembayaran: 30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL

 

 

Pengenalan Produk产åä»ç»ï¼

 

Iki 10â6ââ Soft SUP Paddleboard dirancang nganggo EVA Top sing alus, desain Patchwork minangka fashion lan luwih anti-slip. Digawe kanggo yoga, paddling lan doggy sampeyan. Iki minangka pemula sing paling apik kanggo ngadeg. Papan paddle kanggo wong diwasa SUP karo.

 

Yen sampeyan perlu nindakake sembarang wangun selaras & materi & Design, kita duwe mesin wangun CNC kanggo nindakake sembarang ukuran selaras.Pls bantuan ngirim email kanggo kita.

 

 

Detail Ukuran Soft SUP: bisa 9â6ââ/10â0ââ/10â6ââ/11â0ââ

 

 

 

 

Werna Bahan Papan Selancar Lembut


 

Konstruksi Papan Selancar SUP Lembut

 

Loro stringers kayu

Loro Lapisan 6oz fiberglass ing ndhuwur busa, siji lapisan 6oz fiberglass ing ngisor

 

Konfigurasi Papan Selancar Lembut

 

Konfigurasi umum: Soft SUP + Fins + Handle Grip (tali PU mbutuhake biaya tambahan)

 

Sutra Printing & Roller desain


   

Paket

Shrink Film + Gelembung gedhe + Karton + Karton


 

Gudang Papan Selancar


Bengkel Produksi



Pengiriman

 

 

layanan pelanggan

 

Kita duwe 24 jam online sawise-sales tim kanggo mesthekake balesan lan menehi hasil karo pitakonan sawayah-wayah.

 



Hot Tags: Handshaped 10'6" Soft Top SUP, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, China, Made In China, Price, Quality

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept