Ngarep > Produk > Papan Surfing Ndhuwur alus > Softboard Teknologi Tas Vakum > Hand Shape 7ft Soft Foam Surfboard kanggo Training
Hand Shape 7ft Soft Foam Surfboard kanggo Training
  • Hand Shape 7ft Soft Foam Surfboard kanggo TrainingHand Shape 7ft Soft Foam Surfboard kanggo Training
  • Hand Shape 7ft Soft Foam Surfboard kanggo TrainingHand Shape 7ft Soft Foam Surfboard kanggo Training

Hand Shape 7ft Soft Foam Surfboard kanggo Training

Papan selancar paling dhuwur 7ft malibu premium digawe kanthi tangan premium digawe dening NingBo Blue Bay Outdoor Co.ltd,. Kang pabrik Papan surfing China profesional.We duwe telung tepat CNC wangun mesin, bisa kanggo 24 jam.Bisa selaras sembarang wangun lan ukuran. Bisnis OEM kanggo merek papan selancar sing misuwur ing saindenging jagad. Sugeng rawuh ing pitakonan babagan kita!

Model:BB-SB122

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

NingBo Blue Bay 7ft Solid Foam Surfboard bisa nindakake desain khusus. Ukuran cetakan sing nganggo inti busa EPS 22kgs/m3, Loro senar kayu kanggo nambah kapasitas daya tahan papan .Tujuwan dadi papan selancar alus teknologi tas vakum premium. Iku pilihan sing paling apik kanggo Sekolah Papan Selancar & Klub Surf .

 

Ukuran: 7ft (bentuk CNC)

Bahan ndhuwur: bahan IXPE / 5mm EVA

Inti: 22kgs/m3 inti busa EPS

Ngisor: HDPE Slick Bottom

Konstruksi: Loro Stringers Kayu ing njero

Loro lapisan 6oz fiberglass ing Ndhuwur, Siji lapisan 6oz fiberglass ing Ngisor.

Teknologi: Vacuum Bag Teknologi

Sirip: Sirip PU & sirip FCS

Tali: tali PU disesuaikan

Handleï¼Disesuaikan

Desain: Disesuaikan

MOQ: 50 pcs/ukuran

Warna: Bisa campur.

FOB: NingBo, China

Katentuan Pembayaran: 30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL

Kita duwe mesin wangun CNC sing tepat, Yen sampeyan perlu nggawe wangun & materi & Desain sing disesuaikan, Pls bantuan ngirim email menyang kita.

 

Werna Bahan Papan Selancar Ndhuwur Lembut


 

 

Paket



Soft Surfboard Workshop



Pengiriman

 

 

layanan pelanggan

Kita duwe 24 jam online sawise-sales tim kanggo mesthekake balesan lan menehi hasil karo pitakonan sawayah-wayah.

 



Hot Tags: Hand Shape 7ft Soft Foam Surfboard kanggo Latihan, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.