Ngarep > Produk > Papan dayung > Papan Paddle Inflatable > Senam Air Mat Tumble Track Tumbling Mat
Senam Air Mat Tumble Track Tumbling Mat
  • Senam Air Mat Tumble Track Tumbling MatSenam Air Mat Tumble Track Tumbling Mat
  • Senam Air Mat Tumble Track Tumbling MatSenam Air Mat Tumble Track Tumbling Mat

Senam Air Mat Tumble Track Tumbling Mat

NingBo Blue Bay Outdoor minangka pemasok Tikar Udara Tiup Tiup Tiup Tumble Track Tumbling Mat profesional profesional ing China. Kita bisa pesen macem-macem bahan beda kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan, Bahan PVCãLapisan Tunggal PVCãMSL, kabeh bisa customized.Lan desain lan wangun wis customized.Welcome kanggo njaluk inflatable paddle Papan kutipan saka kita!

Model:BB-SB142

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

NingBo Blue Bay Outdoor minangka pemasok Tikar Udara Tiup Tiup Tiup Tumble Track Tumbling Mat profesional profesional ing China. Kita bisa pesen macem-macem bahan beda kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan, Bahan PVCãLapisan Tunggal PVCãMSL, kabeh bisa customized.Lan desain lan wangun wis customized.Welcome kanggo njaluk inflatable paddle Papan kutipan saka kita!

 

Ukuran: Customized

Bahan: MSL (3300g/m2)Material PVCãPVC Lapisan TunggalãPVC Lapisan Ganda

Printing: UV Printing

Aksesori standar: Ransel ireng/Dayung Aluminium (Poros Aluminium, Blade Plastik)/Tali/sirip/pompa tekanan/Perlengkapan perbaikan

Desain: Customized

MOQ: 100pc

Ukuran: Bisa campur

Paket: Karton

FOB: NingBo, China

Katentuan Pembayaran: 30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL

 

Pengenalan produk

 

13ft / 16ft / 20ft / 23ft / 26ft Inflatable Air Gymnastics Mat Training Mats 4/8 inci Kekandelan Senam Trek kanggo Ngarep nggunakake / Training / Cheerleading / Yoga / Banyu karo Pump.

Sugeng rawuh kanggo nindakake pesenan produksi akeh saka NingBo Blue Bay Outdoor Co.Ltd,.

 

Warna bahan EVA Deck Pad



Bahan drop stitch


   


 

Paket

Kantong plastik + karton


 


 

Bengkel pabrik SUP tiup

Pengiriman


 

layanan pelanggan

Kita duwe 24 jam online sawise-sales tim kanggo mesthekake balesan lan menehi hasil karo pitakonan sawayah-wayah.

 

   

Hot Tags: Gymnastics Air Mat Tumble Track Tumbling Mat, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept