Ngarep > Produk > Papan Selancar PU > PU Longboard Kab > 9ft Carbon Fiber PU Busa Surfboard Papan Panjang
9ft Carbon Fiber PU Busa Surfboard Papan Panjang
  • 9ft Carbon Fiber PU Busa Surfboard Papan Panjang9ft Carbon Fiber PU Busa Surfboard Papan Panjang
  • 9ft Carbon Fiber PU Busa Surfboard Papan Panjang9ft Carbon Fiber PU Busa Surfboard Papan Panjang

9ft Carbon Fiber PU Busa Surfboard Papan Panjang

High Performance 9ft Carbon Fiber PU Foam Surfboard Long Board diprodhuksi dening NingBo Blue Bay, yaiku pemasok papan selancar khusus lan aksesoris surfing profesional ing China. We main bisnis OEM lan kerjo bareng karo akeh merek papan selancar lan supermarket misuwur. NingBo Blue Bay tetep prinsip orientasi kualitas lan prioritas customer, kita Sincerely welcome layang, telpon lan investigasi kanggo kerjasama bisnis.We njamin sampeyan layanan kualitas dhuwur. ing kabeh wektu.

Model:BB-SB105

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minangka produsen profesional, Blue Bay pengin menehi sampeyan papan surfboard 9ft Carbon Fiber PU Foam Long Board. Yen sampeyan perlu nggawe papan selancar khusus kanthi pesenan produksi akeh, NingBo Blue Bay minangka pilihan sing paling apik kanggo sampeyan. Kita duwe mesin CNC sing tepat. Ukuran lan desain apa wae bisa disesuaikan.


9ft Carbon Fiber PU Foam Surfboard Long Board Parameter:

 

ukuran: Customized
Inti busa: 45kgs/m3 inti busa PU
Fibgerglass: (6oz+4ozï¼--- Ndhuwur 6oz --- Ngisor
Stringer: siji
Sirip sing diwenehake: Sirip Tunggal lan Sirip FCS I(GL).
Konstruksi Papan Selancar: Resin PU Kab
Jenis Surfboard: Papan dawa
tali: Tali PU disesuaikan
Desain: Customized
Paket: Bungkus kertas gelembung + karton nglindhungi ril, irung lan buntut + kothak karton
MOQ: 50pcs, Ukuran lan desain bisa dicampur.
FOB: NingBo, China
Syarat-syarat pembayaran: 30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL
Wektu anjog: 45 dina


Yen sampeyan perlu nindakake sembarang wangun selaras & Material & Desain, kita duwe mesin wangun CNC kanggo nindakake sembarang ukuran selaras.Pls bantuan ngirim email kanggo kita.

 

9ft Carbon Fiber PU Busa Surfboard Proses Papan dawa

 

Mesin Bentuk CNC


 

Resin Fiberglass Kab


 

Desain


 

9ft Carbon Fiber PU Busa Surfboard Papan Panjang Polishing


 

Paket


Gelembung gedhe + Karton + Karton

 

9ft Serat Karbon PU Busa Papan Selancar Papan Panjang Pengiriman

 

 

 

layanan pelanggan


Kita duwe tim desain profesional kanggo mbantu nggawe desain khusus ing papan selancar.

Ing wektu sing padha, teknisi kita kanthi pengalaman, Bisa komunikasi karo pelanggan kapan wae, Supaya njamin saben pesenan bisa sampurna.

Kita duwe tim sawise-sales online 24 jam kanggo mesthekake wangsulan lan ngrampungake pitakon.

 

 

Hot Tags: 9ft Carbon Fiber PU Foam Surfboard Long Board, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept