Ngarep > Produk > Papan Surfing Ndhuwur alus > Softboard Teknologi Tas Vakum > 9' Mesh Softboard Longboard ndhuwur
9' Mesh Softboard Longboard ndhuwur
  • 9' Mesh Softboard Longboard ndhuwur9' Mesh Softboard Longboard ndhuwur
  • 9' Mesh Softboard Longboard ndhuwur9' Mesh Softboard Longboard ndhuwur
  • 9' Mesh Softboard Longboard ndhuwur9' Mesh Softboard Longboard ndhuwur
  • 9' Mesh Softboard Longboard ndhuwur9' Mesh Softboard Longboard ndhuwur

9' Mesh Softboard Longboard ndhuwur

Minangka manufaktur profesional, Blue Bay pengin menehi sampeyan 9 'Mesh Soft Top Surfboard Longboard. Kita nganyarke teknologi soft board, saka teknologi Heat Lamination menyang teknologi Vacuum Bag, softboards kita nyukupi syarat kualitas sing luwih akeh pelanggan. Bahan IXPE/EVA kabeh bisa nindakake pola buaya kanggo teknologi tas vakum papan selancar ndhuwur sing alus. Teknologi Vacuum Bag luwih cocok kanggo sekolah latihan surfingâ panggunaan frekuensi dhuwur.Triple stringers, Fiberglass resin reinforce, 4mm IXPE utawa EVA foam deck, Mesh HDPE slick ngisor, nangani ing ndhuwur papan .We bisa gawé sembarang customized softboard surfboard ndhuwur !

Model:BB-SB37

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Grosir Blue Bay 9 'Mesh Soft Top Surfboard Longboard karo teknologi tas vakum ing China. Desain iki minangka bahan tambal sutra, Ora dicithak sutra. Iki nganggo fiberglass lan resin ing inti busa EPS, Kanggo nggawe papan luwih awet. Werna desain tambalan ora bakal luntur. Werna materi lan tetep ing salawas-lawase.

Putih Mesh HDPE ngisor licin nambah bolong ekstra ing materi HDPE, Iku fashion desain surfboard lan nambah resistance nyandhang ngisor.

Nangani genggeman ing ndhuwur, Gampang kanggo para peselancar njupuk.

Telung sirip FCS kanggo papan selancar ndhuwur alus 9ft, Iku pilihan sing luwih apik kanggo para peselancar.

Volume kasebut disebarake kanthi apik kanggo papan gedhe kanthi garis gedhe sing nyedhiyakake platform sing stabil kanggo nyekel ombak lan minangka papan sing cocog kanggo wong-wong sing pengin maju surfing menyang level sabanjure utawa minangka alternatif kanggo longboard.

 

Kanggo desain sing disesuaikan, Ana rong jinis teknologi, Pencetakan Sutra kanggo desain sing gampang, Roller kanggo desain sing kompleks.

Silk Printing MOQ 100pcs, Ukuran bisa dicampur.

Roller MOQ 400pcs/Desain, Ukuran bisa dicampur.


ukuran: 275*61*8cm
Bahan ndhuwur: 4mm IXPE (12lb)/4mm EVA
inti: 22kgs/m3 inti busa EPS
Ngisor: 5S Putih HDPE Slick Ngisor
Konstruksi:

Loro stringers kayu + siji Fiberglass Rod

Rong Lapisan 6oz fiberglass ing ndhuwur busa, siji lapisan 6oz fiberglass ing ngisor

Teknologi: Teknologi Vakum Bag
Sirip: Telung sirip PU ukuran sing padha & 1+2 sirip plastik & sirip loro & sirip FCS
tali: tali PU
Handleï¼ Customized
Desain: Customized
MOQ: 100pcs / desain
ukuran: Bisa dicampur
FOB: NingBo, China
Syarat-syarat pembayaran: 30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL


Yen sampeyan perlu nindakake sembarang wangun selaras & materi & Design, kita duwe mesin wangun CNC kanggo nindakake sembarang ukuran selaras.Pls bantuan ngirim email kanggo kita.

 

Teknologi Tas Vakum Soft Top Surfboard Mold Ukuran detail

 

Kita duwe 9' Mesh Soft top Surfboard Longboard cetakan ukuran 4â11/5â0ââ/5â5ââ/5â6ââ/5â10 iwak/6â0ââ/6â6ââ/7â0ââ/7â6ââ/8â0ââ /9â0

Yen sampeyan perlu nindakake ukuran liyane, Kita uga duwe mesin wangun CNC bisa nindakake it.Pls bantuan ngirim email kanggo kita yen mbutuhake.



9' Mesh Soft ndhuwur Surfboard Longboard Ukuran Mold


Ukuran Dawane (cm) Jembar (cm) Ketebalan (cm) Ukuran Karton 20GP 40 HQ
4'11' 150 54 6.5 155*54*11cm 265 pcs 690 pcs
5' 153 51 6.5 153*52*11cm 280 pcs 735 pcs
5'5' 167 52 5 166*52*11cm 270 pcs 680 pcs
5'6' 168 52 7 168*55*11cm 245 pcs 630 pcs
5'10''Iwak 176 54 7 177*55*11cm 235 pcs 600 pcs
6'0'' (Irung Bunder) 183 54 7 183*58*11cm 220 pcs 560 pcs
6'0''ï¼¼¼Titik irungï¼ 183 51 7 184*52*11cm 240 pcs 620 pcs
6'6' 198 54 7 200*53*11cm 215 pcs 560 pcs
7' 215 55 7.5 217*56*11cm 190 pcs 485 pcs
7'6' 229 60 7.7 232*56*11cm 180 pcs 455 pcs
8' 245 56 8 247*56*12cm 150 pcs 390 pcs
9' 275 61 8 277*64*12cm 120 pcs 300 pcs
** Data iki EPS busa inti Mould size.Softboard ukuran pls nambah 0.5-1cm.


Teknologi Kantong Vakum Warna Bahan Papan Selancar Lembut

 


 

Konstruksi Papan Selancar Lembut

 

9' Mesh Soft Top Surfboard Longboard kanthi konstruksi tahan lama lan teknologi sing apik.

iwak /6â0ââ/6â6ââ/7â0ââ nduweni rong tali kayu

7â6ââ/8â0ââ/9â0ââ nduweni rong stringer kayu lan siji Rod fiberglass

Rong Lapisan 6oz fiberglass ing ndhuwur busa, siji lapisan 6oz fiberglass ing ngisor

 

 

9' Mesh Soft ndhuwur Surfboard Longboard Konfigurasi

 

Konfigurasi umum: Softboard + PU Fins + Handle Grip (FCS Fins & PU leash mbutuhake biaya tambahan)

 

Telung jinis PU Fins kanggo milih:


 

Loro jinis sirip FCS:




 

 

Sutra Printing & Roller desain





Paket

 

Shrink Film + Gelembung gedhe + Karton + Karton

 


Bengkel papan selancar

 

 

 

Pengiriman

 


layanan pelanggan

 

Kita duwe tim desain profesional kanggo mbantu nggawe desain khusus ing papan.

Ing wektu sing padha, teknisi kita karo pengalaman komunikasi karo pelanggan ing sembarang wektu, Supaya njamin saben pesenan bisa sampurna.

Kita duwe 24 jam online sawise-sales tim kanggo mesthekake balesan lan menehi hasil karo pitakonan sawayah-wayah.



Hot Tags: 9' Mesh Soft Top Surfboard Longboard, Produsen, Supplier, Grosir, Tuku, Pabrik, Customized, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.