Ngarep > Produk > Papan Surfing Ndhuwur alus > Softboard Teknologi Tas Vakum > 5'10'' Fish Crocodile EVA Softboard
5'10'' Fish Crocodile EVA Softboard
  • 5'10'' Fish Crocodile EVA Softboard5'10'' Fish Crocodile EVA Softboard
  • 5'10'' Fish Crocodile EVA Softboard5'10'' Fish Crocodile EVA Softboard
  • 5'10'' Fish Crocodile EVA Softboard5'10'' Fish Crocodile EVA Softboard
  • 5'10'' Fish Crocodile EVA Softboard5'10'' Fish Crocodile EVA Softboard

5'10'' Fish Crocodile EVA Softboard

Blue Bay minangka produsen profesional China 5'10'' Fish Crocodile EVA Softboard. Kita nganyarke teknologi soft board, saka teknologi Heat Lamination menyang teknologi Vacuum Bag, softboard kita nyukupi syarat kualitas sing luwih akeh pelanggan. pola, Wis kauntungan kang non-slip.Foam papan selancar ndhuwur wis 100% inti umpluk anti banyu karo loro stringers kayu kanggo struktur lan keluwesan. Kita nambah fiberglass lan resin kanggo nguatake papan. Sirip selancar lan tali selancar kabeh bisa dilengkapi.

Model:BB-SB26

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Minangka pabrik profesional, Blue Bay pengin menehi sampeyan 5'10'' Fish Crocodile EVA Softboard. NingBo Blue Bay Grosir klasik papan umpluk ndhuwur alus.Customized 6ft Soft ndhuwur Surfboard karo teknologi tas vakum .Miturut syarat desain lan specification selaras, Kita nggunakake 4mm IXPE/4mm EVA bahan ndhuwur.Ukuran cetakan nganggo inti umpluk 22kgs/m3 EPS, insert gagang genggeman ing ndhuwur utawa ngisor, nginstal plug logam ing EPS umpluk core.Fins bisa rampung minangka customized.Yen sampeyan perlu nindakake selaras Kapadhetan EPS umpluk inti kanggo softboard, Kita uga bisa nindakake iku.

 

Iki 5'10'' Fish Crocodile EVA Softboard karo Teknologi Kantong Vakum minangka Papan Selancar Busa paling apik kanggo pamula lan bocah-bocah. Sugeng rawuh kanggo njaluk penawaran yen sampeyan butuh supaya produksi akeh.

 

Kanggo desain selaras, Ana rong jinis teknologi, Printing sutra kanggo desain prasaja, Roller kanggo desain Komplek.

Silk Printing MOQ 100 pcs, Ukuranbisa dicampur.

Roller MOQ 400pcs/Desain, Ukuran bisa dicampur.


ukuran: 176*54*7cm
Bahan ndhuwur: 4mm EVA
inti: 22kgs/m3 inti busa EPS
Ngisor: 65S Putih HDPE Slick Ngisor
Konstruksi:

Loro stringers kayu

Loro Lapisan 6oz fiberglass ing ndhuwur busa, siji lapisan 6oz fiberglass ing ngisor

Teknologi: Teknologi Vakum Bag
Sirip: Telung sirip PU ukuran sing padha & 1+2 sirip plastik & sirip loro & sirip FCS
tali: tali PU
Handleï¼ Customized
Desain: Customized
MOQ: 100 pcs/Warna
ukuran: Bisa dicampur
FOB: NingBo, China
Syarat-syarat pembayaran: 30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL


Yen sampeyan perlu nindakake sembarang wangun selaras & materi & Design, kita duwe mesin wangun CNC kanggo nindakake sembarang ukuran selaras.Pls bantuan ngirim email kanggo kita.

 

Teknologi Tas Vakum Soft Top Surfboard Mold Ukuran detail

 

Kita duwe 5'10'' Fish Crocodile EVA Softboard cetakan ukuran 4â11/5â0ââ/5â5ââ/5â6ââ/5â iwak 10 â/9â0

Yen sampeyan perlu nindakake ukuran liyane, Kita uga duwe mesin wangun CNC bisa nindakake it.Pls bantuan ngirim email kanggo kita yen mbutuhake.



Ukuran Cetakan Softboard


Ukuran Dawane (cm) Jembar (cm) Ketebalan (cm) Ukuran Karton 20GP 40 HQ
4'11' 150 54 6.5 155*54*11cm 265 pcs 690 pcs
5' 153 51 6.5 153*52*11cm 280 pcs 735 pcs
5'5' 167 52 5 166*52*11cm 270 pcs 680 pcs
5'6' 168 52 7 168*55*11cm 245 pcs 630 pcs
5'10''Iwak 176 54 7 177*55*11cm 235 pcs 600 pcs
6'0'' (Irung Bunder) 183 54 7 183*58*11cm 220 pcs 560 pcs
6'0''ï¼¼¼Titik irungï¼ 183 51 7 184*52*11cm 240 pcs 620 pcs
6'6' 198 54 7 200*53*11cm 215 pcs 560 pcs
7' 215 55 7.5 217*56*11cm 190 pcs 485 pcs
7'6' 229 60 7.7 232*56*11cm 180 pcs 455 pcs
8' 245 56 8 247*56*12cm 150 pcs 390 pcs
9' 275 61 8 277*64*12cm 120 pcs 300 pcs
** Data iki EPS busa inti Mould size.Softboard ukuran pls nambah 0.5-1cm.


Teknologi Kantong Vakum Warna Bahan Papan Selancar Lembut



5'10'' Fish Crocodile EVA Softboard Konstruksi

 

Teknologi Green 5â10 Fish Vacuum Bag Teknologi EVA Soft Surfboard kanthi konstruksi tahan lama lan teknologi sing apik.

iwak /6â0ââ/6â6ââ/7â0ââ nduweni rong tali kayu

7â6ââ/8â0ââ/9â0ââ nduweni rong stringer kayu lan siji Rod fiberglass

Rong Lapisan 6oz fiberglass ing ndhuwur busa, siji lapisan 6oz fiberglass ing ngisor

 

 

 

5'10'' Fish Crocodile EVA Softboard Konfigurasi

 

Konfigurasi umum: Softboard + PU Fins + Handle Grip (FCS Fins & PU leash mbutuhake biaya tambahan)

 

Telung jinis PU Fins kanggo milih:


 

Loro jinis sirip FCS:


 

 

Sutra Printing & Roller desain




Paket

 

Shrink Film + Gelembung gedhe + Karton + Karton

 


Bengkel papan selancar



Pengiriman


 

 

layanan pelanggan

 

Kita duwe tim desain profesional kanggo mbantu nggawe desain khusus ing papan.

Ing wektu sing padha, teknisi kita karo pengalaman komunikasi karo pelanggan ing sembarang wektu, Supaya njamin saben pesenan bisa sampurna.

Kita duwe 24 jam online sawise-sales tim kanggo mesthekake balesan lan menehi hasil karo pitakonan sawayah-wayah.

 

 

Hot Tags: 5'10'' Fish Crocodile EVA Softboard, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept