Ngarep > Produk > Bodyboard > 38" Papan Renang Papan Boogie Laminasi Panas
38
  • 3838
  • 3838

38" Papan Renang Papan Boogie Laminasi Panas

Grosir Papan Renang Papan Boogie Laminasi Panas 38", Blue Bay minangka salah sawijining pemasok lan pabrik papan selancar paling gedhe ing China. Kita khusus ing Papan Selancar babagan 20 taun, Papan selancar sing disesuaikan Papan Selancar EmpukãPapan SelancarPUãPapan SelancarEPSã Wooden Skimboard.Bodyboard taunan output 400.000pcs , Kita kerjo bareng karo akeh merek papan selancar misuwur ing saindhenging donya, Kalebu supermarket gedhe---WalmartãDecathlon lan Target lan Amazon pelanggan.Utama nindakake bisnis OEM & ODM.
Welcome kanggo njaluk rega Bodyboard saka kita!

Model:BB-SB59

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Blue Bay yaiku 38 "Heat Laminated Boogie Board Swimming Board produsen lan supplier ing China sing bisa grosir 38" Heat Laminated Boogie Board Swimming Board. Papan Renang Papan Boogie Laminasi Panas China 38" kanthi dek ndhuwur IXPE, inti busa EPS lan HDPE Slick Bottom. Cocog kanggo toko surfing sekolah surfing sekolah surfing online lan pasar super. Kita duwe papan selancar paling apik sing digawe ing China.


38 "Parameter Papan Renang Papan Boogie Laminasi Panas


ukuran: 97*49*5cm
Bahan ndhuwur: 4mm IXPE dekï¼¼(12lb)
inti: 22kgs/m3 inti busa EPS
Ngisor: 65S Putih HDPE Slick Ngisor
buntut: Buntut Cresent
Teknologi: Laminasi panas
tali: Tali Wrist Coiled Custom
ukuran: Bisa dicampur
warna: Bisa dicampur
Desain: Customized
N.W. 0,84kg / bêsik
Ukuran karton: 98*50*30cm (5 pcs/cnt)
MOQ: 500 pcs
FOB: NingBo, China
Syarat-syarat pembayaran: 30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL
Wektu anjog: 30 dina

 

Bagan Ukuran Bodyboard:


Ukuran Mold iki 33â/36ââ/37ââ/38ââ/39ââ/ 41ââ/42ââ/ 43/44/48/50.



Ukuran Cetakan Softboard


Mold

Ukuran

dawa

Jembar

kekandelan

NW/kg

Karton Slze (5 pcs/cnt)

Buntut Cresent

33"

83 cm

48 cm

5,5cm

0.6

83*495*29cm

36"

92 cm

49 cm

5.5an

0.94

93*50*31cm

37"

94cm

48 cm

5,2 cm

0.69

95*48*35cm

38"

97 cm

49 cm

5 cm

0.84

98*50*30cm

39"

99 cm

49 cm

5,5cm

0.75

100*50*29cm

41"

104 cm

52 cm

5,5cm

0.97

106*52*30cm

42"

107 cm

54 cm

5,5cm

1.00

108*54*30cm

43"

111 cm

56 cm

5,5cm

1.08

112*57*30cm

44"

112 cm

56 cm

5.5an

1.10

113*57*30cm

48"

122 cm

59 cm

5,5cm

1.30

123*60*31cm

50"

127 cm

59 cm

5,5cm

1.35

128*60*31 cm



Warna Bahan Bodyboard:

 

IXPE Top Bahan Warna:

 

 

Warna Bahan HDPE Slick Ngisor:

 


Peralatan Bodyboard

 

Kita duwe telung jinis tali kumparan kanggo dipilih: Tali Kumparan Non-PutarãTali Kumparan Putar Tunggal & Tali Kumparan Putar Ganda

 


Gudang Bodyboard

 

 

38" Bengkel Papan Renang Papan Boogie Laminasi Panas


 

Paket

 

Paket bodyboard dengan Shrink film + Karton

 




 

Pengiriman

 


layanan pelanggan

 

Kita duwe 24 jam online sawise-sales tim kanggo mesthekake balesan lan menehi hasil karo pitakonan sawayah-wayah.

 


Hot Tags: 38 "Heat Laminated Boogie Board Swimming Board, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept