Ngarep > Produk > EVA Skimboard > 35" Skimboard Kayu EVA kanggo Pamula
35
  • 3535
  • 3535

35" Skimboard Kayu EVA kanggo Pamula

Blue Bay Profesional ing OEM 35 "EVA Wooden Skimboard kanggo Wiwitan ing China. High Performance 35" EVA Wooden Skimboard kanggo Wiwitan kanggo Wiwitan diprodhuksi dening NingBo Blue Bay Outdoor Co.Ltd. Papan Skim Kayu kita kanthi daya tarik ekstra saka Dek EVA Lembut. Papan Skim Kayu iki awet kanthi traksi alus lan anti-slip sing dilapisi panas. Rocker tipis ndadekake dheweke gampang dibuwang lan wiwit ngusapake pasir.
Sugeng rawuh kanggo njaluk kutipan Skimboards saka kita!

Model:BB-SB108

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Blue Bay minangka profesional China 35 "EVA Wooden Skimboard kanggo pamula lan pemasok, yen sampeyan nggoleki paling apik 35" EVA Wooden Skimboard kanggo Pemula kanthi rega murah, hubungi kita saiki! Skimboard Kayu EVA Awet 35" kanggo Pemula kanggo selancar pantai.

 

35" Skimboard Kayu EVA kanggo Parameter Pamula


Bahan ndhuwur:
4mm EVA (kosong)
Bahan kayu:
Kayu Fir
ukuran:
33/35/37/41/41
Desain:
Customized
MOQ:
400 pcs/warna
ukuran:
Bisa dicampur
FOB:
NingBo, China
Syarat-syarat pembayaran:
30% Simpenan, 70% Balance sawise Telex Release BL


35" Skimboard Kayu EVA kanggo Werna Bahan Pamula



35" Skimboard Kayu EVA kanggo bengkel Pemula



   

 

Pengiriman

 

 

layanan pelanggan

 

Kita duwe tim desain profesional kanggo mbantu nggawe desain khusus ing papan.
Ing wektu sing padha, teknisi kita karo pengalaman komunikasi karo pelanggan sawayah-wayah, Supaya njamin saben pesenan bisa sampurna.
Kita duwe 24 jam online sawise-sales tim kanggo mesthekake balesan lan menehi hasil karo pitakonan sawayah-wayah.


 

 

Hot Tags: 35" Skimboard Kayu EVA kanggo Pamula, Produsen, Pemasok, Grosir, Tuku, Pabrik, Disesuaikan, China, Made In China, Rega, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept